Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy kezelnétek ha a lány...

Hogy kezelnétek ha a lány akivel ismerkedtek, ilyenekről mesélne?

Figyelt kérdés
Ismerkedtek a lánnyal, beszélgettek telefonon, és a lány mesél más pasikról akikkel beszélget, van akivel telefonon is. Elmondása alapján ő csak haveri alapon. Ám közben arról beszél nektek hogy pl xy milyen "*ott jó vele beszélgetni, milyen jó társaság stb.." . Nektek hogy esne?
2021. márc. 10. 18:13
 1/7 BeefEater válasza:
Tudnám, hogy barátzónába kerültem és továbblépnék.
2021. márc. 10. 18:28
 2/7 anonim válasza:
Láthatóan tojik rád! Innentől fogva, ha te tovább nyomulsz rá, akkor te egy olyan valakire nyomulsz, aki ennyire nem tisztel téged... Hát én elengedném ezt a lányt
2021. márc. 10. 18:30
 3/7 anonim válasza:
Hagynám a p..csába
2021. márc. 10. 18:32
 4/7 anonim válasza:
na nektek sose lesz nőtök.
2021. márc. 10. 18:41
 5/7 anonim válasza:
Kb úgy kezel, mintha a barátnője lennél, veled beszéli ki a fiúkat. Téged már nem tekint úgymond potenciális fiúnak. Ha lehet vele másról is beszélgetni értelmesen, akkor megtartanám vele a kapcsolatot, ha más a helyzet, akkor ignorálnám.
2021. márc. 10. 19:22
 6/7 anonim válasza:
És veled milyen viszonyban van?
2021. márc. 10. 19:33
 7/7 anonim válasza:

Ha unatkoznék akkor én is elkezdeném hasonló baromságokkal traktálni, csajokat kibeszélni..

De valószínűbb hogy inkább csak kerülném a társaságát, nincs energiám ilyenekhez.

2021. márc. 11. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!