Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel neten ismerkedtem meg, és nem ír már úgy. Ez egyértelmű akkor?
Szerintem puhatolózz, hogy mi történt, esetleg kérdezz rá. Lehet másfajta magánéleti problémája van, és azért válaszol máshogy, de jól esne neki, ha észrevennéd, és érdeklődnél.
Persze az is lehetséges, amit te írtál, ha így van, azt is jobb tisztázni.
4esnek igaza van, lehet hogy valami baj van a magánéletében, amiről nem mesél neked, viszont kihat a jelenben történtekre is, pl. ha veled beszél...ez a jobb eset, és még van remény,hogy kedvel téged
De van a másik, hogy már nem érdekled...akkor nem is fogod. Lehet hogy valami olyat írtál, amiért kiábrándult.... és már nem ír ugyanúgy... én ezért szoktam változni,ha beszélek valakivel. Ha már nem érdekel, kiábrándultam belőle...akkor már nem tudod ugyanúgy társalogni,mint az elején :(
Egy nő ezer dolog miatt ejthet, és ha nem valami egyértelmű szitu, akkor nem is fogja bevallani az okát.
Ha fontos próbálj visszakerülni, de ha nem megy engedd el.
Tapasztalatnak jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!