Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arab férfival ismerkedtem meg.Mit lehet tudni róluk párkapcsolati téren?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon furcsa, hogy 3 nap allat teljesen szerelmes. Állítólag 2 barátnője volt egy arab egy magyar. Gyereke nincs mert nem házasodott. 43 éves. Ma be állított a városomba, hogy na ő itt van. 😯Kissebb sokk. Jó oké menjünk el kávézni. Ha már 150 km utazott. Nagyon udvarias volt kedves. De kávézás közben találkoztam egy barátnőm férjével akiknek 4 gyerekük van. Be mutatkoztak, minden oké a haver megveregette a vállam és teljesen rosszul lett, hogy mert hozzám érni. 🤷🏼♀️A családjának is már beszélt rólam, mutatott engem.Meg is akarnak ismerni. Ez normális náluk?? Nagyon udvarias, kedves azzal nincs baj. Csak a tempó nekem nagyon gyors.Csak olyan írjon kérlek lányok akinek van arab párja. Szíriai az enyém. Itt él két éve, étterme van. Nem gondolom hogy a vízum kell neki. De ez minden arab férfinál így működik vagy csak én fogtam ki egy full féltékeny férfit, aki szó nélkül jön amikor ő úgy gondolja 🤷🏼♀️? A le néző,hozászólásokra nem reagálok csak aki tényleg benne van és segítő, szándékkal ír. Köszönöm 😊2022. ápr. 10. 01:29
101/103 A kérdező kommentje:
A szép szavaknak be dőlök,de ha pénzről van szó,nem is kevésről,bár 10 ezret sem adnék egy férfinak sem,akkor az már más.Nagymamám jósol,nagyon sok átert nő jár hozzá.Tudom jön hogy akkor én is miért szerettem meg.Nem tudom hulye voltam.De annyira nem leszek hülye hogy le húzzanak.
2022. máj. 2. 05:31
103/103 anonim válasza:
Ennyi, igazad van. Foleg egy arabnal, ha egy not komolyan vesz akkor eltartja, nem h meg penzt kerjen tole. Benne van a vallasukban h a ferfi a csaladfenntarto.
Mondtam neked h nem vesz komolyan ha elenged strandra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!