Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénkebb emberek, ti hogyan ismerkedtetek meg a párotokkal?
Figyelt kérdés
Lassan 20 éves vagyok, de még nem volt párkapcsolatom és eddig talán csak 1 fiú tetszett igazán, az sem jött össze. Elég visszahúzódó ember vagyok, nem szeretek discokba/nagyobb bulikba járni, inkább csak koncertekre vagy színházba mozdulok ki. Interneten sem szeretek képeket kirakni magamról, de ott is próbáltam ismerkedni, eredménytelenül, hisz a többség csak alkalmi partnert keresett magának. Ennyi idősen én is vágyok már valakire, egy egészséges kapcsolatra amiben megtapasztalhatom milyen is a szerelem. Ha vannak még ilyen félénk csajok/pasik akiknek párjuk van, leírnák a ‘történetüket’?:)2020. nov. 7. 09:33
2/6 anonim válasza:
Én társkeresőn.
Nagyon nagyon féltem feltegisztrálni, de végül kiderült, hogy nem is vagyok olyan csúnya mint gondolom magam :D
3 éve vagyok együtt azzal a férfival akivel az első randimat összehoztuk a társkeresőn anno, akkor még csak 17 voltam.
3/6 anonim válasza:
Tinderen. Sokan csak alkalmi kapcsolatot keresnek, de vannak sokan olyanok is akik nem. Fél évig tindereztem, 8 randim volt, a 8.randipartneremmel vagyok együtt 2 éve. Ő velem randizott először tinderről.
22L
5/6 anonim válasza:
Társkeresőn. Nagyon magányos voltam, ezért intenzív ismerkedésbe kezdtem. 2 hónap alatt 4 randim volt onnan, vagyis 5 lett volna de ő el sem jött...ebből 3 elképesztően borzalmas volt, a 4. pasival viszont már együtt élünk, és el is jegyzett 2 hónapja. 5 éve vagyunk együtt. Határozottan jó hatással van rám, kifejezetten extrovertált személyiség, és mellette már én sem érzem magamat olyan félénknek.
6/6 anonim válasza:
Nekem a párom ilyen, introvertált, mi társkeresőn ismerkedtünk meg. Élőben még ha találkoztunk is volna, szerintem sosem jöttünk volna össze. Igy először a lelkét láttam meg, de szerencsére élőben is nagyon erős volt a kémia...nagyon jól megvagyunk, élvezem ezt a nyugodt kiegyensúlyozottságot, békességet. Nagyjából együtt is lakunk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!