Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Az inkább pozitívum vagy negatívum hogyha a pasinak akivel ismerkedtek az átlagnál jóval több pénze, nagyobb vagyona van?
Mondjuk van 3 budapesti ingatlanja és 20 millió forintot megkeres egy évben.
Tehát azért nem dollár milliárdosra kell gondolni…
Ez inkább előny, vagy hátrány a szemetekben?
A “semleges” válasz nem ér, mert döntsétek el hogy melyik inkább.
Nem semleges, de elsősorban az ő hozzáállásától függ, hogy pozitív vagy negatív. Mert önmagában a vagyon nem számít, hanem hogy hogyan áll hozzá. Szóval, ha ilyen feltételek mellett egy szál virágot sem hajlandó nekem venni, meg így várja el állandóan, hogy mindent felezgessünk, mert nehogy a pénze miatt legyek vele, az elég negatív, főleg ha mellé elvárja tőlem, hogy olyan színvonalú dolgokat fizessek meg, amihez ő van szokva. Az is negatív, ha kb. meg akar venni.
Ha viszont egészségesen kezeli az egészet, ergo hagyja, hogy én is beszálljak a dolgokba, de nem várja tőlem, hogy ugyanolyan arányban, mint ő, nem úgy kezeli a helyzetet, hogy megvesz engem, ergo mindent meg kell tennem, amit csak kíván, stb., akkor nyilván pozitívum.
#1.
Értem.
Köszi, hogy ezt leírtad!
Ment a pont!
És mit gondolsz/gondoltok arról, hogyha egy lány azon az állásponton van, hogy ez azért hátrány mert egy jó komoly párkapcsolatnak az is a része, hogy együtt felépíti a pár az anyagi függetlenségét és így ez mint élmény is elveszne?
(Most hallottam egy ilyet)
#3.
Lehetséges? És ez hogy jön ide?
Hozzájuk ugyanúgy szól a kérdésem, Ők is ugyanúgy szavazhatnak vagy válaszolhatnak.
De amúgy a top 100 leggazdagabb magyar között a nők aránya jóval alacsonyabb mint 10% és annak több mint 50%-a a vagyonához örökség útján jutott.
De lehetséges, hogy a top 1000-ben, ez teljesen másképpen van és gyakoriak benne a nők.
Nem tudom, de sehol sem utaltam arra, hogy ez ne lehetne így.
A hazai top 100 javarészének viszont van legalább egy lánya, máris kész az újabb statisztika a módos nőkról.
A vagyon származtatása jelen esetnem nem számít, hiszen férfiaknál sem emlegetitek fel sosem, hogy honnan és miből származik.
És hol is írtam olyat, hogy én nem gondolom hogy léteznek jómódú nők is?
Vagy miből következtettél erre és miért éreztél késztetést rá, hogy ezt közöld velem?
Férfi vagyok,de ha nőként kellene gondolkodni,akkor azt mondanám hogy totál pozitívmun.
És nem az pénz az fontos amúgy meg,hogy legyen 1 lakása,és jól kereső állása,és ez már totál siker
A vagyonod (jó esetben) csak egyetlen aspektus, hiszen egy férfi több, mint egy bankszámla kivonat. Számomra másodlagos a pasi pénze, de az mindenképpen pozitívum, hogy valaki nem mélyszegénységben él és nem kell azon aggódni, hogy nincs kaja meg ruházat.
Szóval ha ezt vesszük, akkor mindenképpen előny, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!