Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Az inkább pozitív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Az inkább pozitívum vagy negatívum hogyha a pasinak akivel ismerkedtek az átlagnál jóval több pénze, nagyobb vagyona van?

Figyelt kérdés

Mondjuk van 3 budapesti ingatlanja és 20 millió forintot megkeres egy évben.

Tehát azért nem dollár milliárdosra kell gondolni…

Ez inkább előny, vagy hátrány a szemetekben?

A “semleges” válasz nem ér, mert döntsétek el hogy melyik inkább.

2021. júl. 15. 07:45
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

20

:D

Ok!

2021. júl. 15. 09:24
 22/38 anonim ***** válasza:
47%
Abban igaza van a másik válaszolónak, hogy kissé egy kaptafára készülnek ezek a "tegyük fel / mondjuk van egy" kezdetű kérdések, amik mindig oda lyukadnak ki valahogy, hogy a gonosz nők csak a pénzes férfiakra buknak. :)
2021. júl. 15. 09:26
 23/38 anonim ***** válasza:
10%
Vannak nők és férfiak akik blemennek ilyenbe. Férfiak közül Pl: Kodály, Jávor,... Korunkbeli magyar nőket hagy ne említsek majd mindenki tudna mondani egy tucatot. A szememben akár férfi akár nő ringyó kategória.
2021. júl. 15. 09:27
 24/38 anonim ***** válasza:
77%

A 7-esnek igaza van, nem értem a 11-esnek és a kérdezőnek miért gurult el tőle ilyen messzire gyógyszere. Irritáló hogy az itteni sorozatkérdezők fejében csak a férfi lehet gazdag, a nők meg mind csórók és haszonlesők.

Ez a kérdés már számtalanszor fel lett téve, és számtalanszor le lett írva hogy sokra nem megy egy átlagos keresetű nő egy milliomos/milliárdos pasival ha az sóher. Sőt ráfizetéses lenne a dolog, mondhatni kész anyagi csőd ha felezni akarna mindent hogy ő aztán nem fizet semmit a nőnek. De persze az ő igényei mentén menjenek drága éttermekbe, szórakozóhelyekre, nyaralásra, ahova a nő magától nem menne, de a pasival el kell menni és kifizetnie a részét. Milyen vicces lenne az is pl hogy ficsúrka jachtot bérel az egész szezonra, személyzettel, kikötői díjakkal stb. és közli a fizetésből élő lánnyal hogy anyukám ide a felét, ketten fogjuk használni.

A módosabb félnek kötelessége finanszíroznia az ő igényei mentén létrejött programokat, nem kényszerítheti a másikat arra hogy alkalmazkodjon az életviteléhez amit ő nem engedhetne meg magának. Ugyanez vonatkozik a fordított felállásra is, bár abból lényegesen kevesebb van.

2021. júl. 15. 09:29
 25/38 A kérdező kommentje:

#22.

Hát én rohadtul nem utaltam semmi ilyesmire és nem is gondolom így.

Pont az van, hogy nem is értem, hogy miért vetette fel, hogy vannak amúgy jómódú nők is.

Vannak. És?

Én nem mondtam, hogy nincsenek.

A kérdés ugyanúgy adott nekik is, csak pont ez a válaszoló gondolja valamiért hogy nem.

Semmi olyat nem írtam ami sértő lehetne a nőknek, vagy általánosító velük szembe.

Mégis számon kért és mindenhol ezt csinálja.

Biztos nincs problémája a férfiakkal…

2021. júl. 15. 09:30
 26/38 anonim ***** válasza:
27%

"mindig oda lyukadnak ki valahogy, hogy a gonosz nők csak a pénzes férfiakra buknak. :)"

Ennél a kérdésnél sem írt ilyen választ senki eddig!

2021. júl. 15. 09:31
 27/38 anonim ***** válasza:
Nem is csúszott.
2021. júl. 15. 09:32
 28/38 A kérdező kommentje:

“Irritáló hogy az itteni sorozatkérdezők fejében csak a férfi lehet gazdag, a nők meg mind csórók és haszonlesők.”

Ez mondjuk pont hogy a Ti fejetekben van így.

Feltettem a kérdést:

“Lányok, nők! Az inkább pozitívum vagy negatívum hogyha a pasinak akivel ismerkedtek az átlagnál jóval több pénze, nagyobb vagyona van?”

Mondd, ebben hol van az a rész, hogy “csak csórók válaszoljatok” vagy hogy “gazdagoknak tilos írni/szavazni”?

A kérdés koncepciójából még nem következik, hogy engem nem érdekel a jómódú vagy gazdag nők véleménye a kérdésben.

2021. júl. 15. 09:35
 29/38 anonim ***** válasza:
73%
Nincs semmi baj ezzel a kérdéssel.
2021. júl. 15. 09:38
 30/38 anonim ***** válasza:
69%

"De amúgy a top 100 leggazdagabb magyar között a nők aránya jóval alacsonyabb

"

Ne keverjük a száz milliárdokat néhány millióval.

2021. júl. 15. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!