Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Az állatok is reinkarnálódnak?

Az állatok is reinkarnálódnak?

Figyelt kérdés
Van három cicám, és volt is régebben, de biztosan meghaltak már, mert kettőt elajándékoztam. Kettő meg nálam, illetve betegségben halt meg, szeretnék érdemleges válaszokat kapni, melyet előre is megköszönök

2016. jún. 18. 15:37
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/133 A kérdező kommentje:
controll! a te tükrödet már meg sem lehet találni, úgy eltüntetted! ne jászd már itt a tudományos bohócot, nem áll ám jól, és ha megcáfolnak, meg félre áll az orrod! mégsem tudtál a kérdésemre egy tisztességes, értelmes választ adni! "nagyonnagytudású"!!!
2016. jún. 22. 19:24
 72/133 Márics Attila ***** válasza:
28%
Te mi a faszról beszélsz senkigyerek? Az amit írtatok az építő kommentemre közel sem miősül értelmes válasznak, csak szólok. Ha felteszek bármilyen kérdés és az a válasz, hogy a lelkek termelődnek akkor ott nincs miről beszélni. Az én feltevésen teljesen logikus volt a másik egyedé viszont egy büfögés.
2016. jún. 22. 21:38
 73/133 anonim ***** válasza:

"a te tükrödet már meg sem lehet találni, úgy eltüntetted!"

Rendben, de én troll vagyok, mit vársz? És te mi vagy? Mert még én is szégyenlem magam mikor látom hogy mit engedsz meg magadnak.

"ha megcáfolnak, meg félre áll az orrod!"

Ezt hol álmodtad? Általában nem szoktam olyat állítani ami cáfolható.

"mégsem tudtál a kérdésemre egy tisztességes, értelmes választ adni!"

A 43-asra reagáltam, ami válasznak értelmes volt, csak neked magas. :DDD

"nagyonnagytudású"!!!

Hát hozzád képest, akinek az érvelése a neked nem tetszőkkel szembeni személyeskedésből, felkiáltójelek túlzott használatából és ezoterikus oldalakon található röhejes bizonyítékok bemutatásából áll, igen, hozzád képest nagyon nagy tudású vagyok. Ez nem kétséges.

2016. jún. 22. 21:59
 74/133 A kérdező kommentje:
Márics! mondom hogy olyan sötét vagy mint a balkáni éjszakák, és ráadásul még egy nagy bugris is, a csatorna száddal!!!
2016. jún. 22. 21:59
 75/133 A kérdező kommentje:

controll! másolni én is tudok, ugyanúgy mint te a weboldalakról. Ergo: a tudásszinted ebből ki is merült,

esetleg ha én a saját szavaimmal gondolataimmal kezdenék érvelni, lehet hogy nem lenne ez az oldal elég, sőt, egyszer-kétszer a szemed is felakadna, de mivel hogy alacsonyabb szinten "rezegsz" mint én, így az energiámat nem pocsékolom rád. Másolgassál csak nyugodtan az nem győz meg senkit a te részedről! tudod más tollával ékeskedni nagyon gerinctelen dolog, legalább jelöld meg a forrást, mert úgy a fer!

2016. jún. 22. 22:06
 76/133 Márics Attila ***** válasza:
28%

A reinkarnáció létezik, bár nemtudok érvelni mellette mert nem lehet, d elétezik. Nincs bizonyítékom de ovlastam a ezoigazság.hu-n, hogy létezik. És aki nem materialista az is hisz benne.

Remélem látjuk miért nem létezik a reinkarnáció. Lehet nehéz lesz felfogni de nem lehet érvelni mellette. Mondjuk itt egyesek megpróbálták, de ismétlem nem lehet mellette érvelni. Egyébként egy olyan dolog ami nem látható vazgy mérhető és egyéb bizonyíték sincs rá az a legsimulákonyabb értelmezés szerint se létezik.

2016. jún. 22. 22:07
 77/133 A kérdező kommentje:
Márics Attila ...látszik hogy te nem fogadod el még azokat az érveket, bizonyításokat sem, amit azért igen csak neves ismert emberek tanulmányoztak, lektoráltak, csak azt amit a tudóóóóósok! azoknak miért, azok sem bizonyítottak csak kutattak és feltételezték, elemezték, és összevetették a kutatásaikat. Nnna! ugyanezt csinálták a reinkarnáció, és a lélekvándorlás kutatóóóóói is sok sok ember, analizálásával, bevonásával, kísérleteivel, azért mert ők ez emberi tudattal "kísérleteztek" és kutattak, az is tudomány, még meg nem is olyan "kicsi" tudomány, mint akik a fizikával, és az matériával kutlászkodnak. Ha tudsz akkor gondolkodjál el rajta!!!
2016. jún. 22. 22:26
 78/133 A kérdező kommentje:
.... jah, és én sem fogadom el mert nem láttam,és nem létezik, a fekete lyukakat sem láttam, és nem is létezik csak a falba, ha az egér csinált magának. ennyi!!
2016. jún. 22. 22:29
 79/133 A kérdező kommentje:
...mmmég csak arra szeretnék választ kapni, hogy aki nem hisz sem ebben , sem abba, az ezotéria területén, tagadja is, hogy nincs, akkor mi a fenének eszi ide erre az oldalra? csak pusztán azét szítsa görögtüzet, vagy csak ezen tud élvezedni ha emberek ekézik egymás, vagy pusztán csak azért hogy roppantul unatkozik a drága, és nem tud mit csinálni kínjában, itt "megvillogtatja" tudását, okosággi szintjét, sőt veri szabályosan a nyálát az igazáért. Én úgy tartom hogy az ilyen embereknek nagyon nagy elnyomásuk lehet munkahelyükön, családjukban, és hozzájárul még nekik egy kis önértékelési probléma is! mert ha az itt felsoroltak nem lennének rájuk jellemzőek, akkor tisztességesen tudnának válaszolni, nem ledorongolni azt aki mást mond, vagy másképp látja, vagy éppen azt a dolgot fogadja el amit ő nem, nagyon intelligensen el lehet eszmecseréni ezekről a dolgok, nem lenézni ledöngölni rögtön azokat akik mást hisznek, vagy másról vannak meggyőződve, vagy éppen mást fogadnak el!
2016. jún. 22. 22:55
 80/133 anonim ***** válasza:
48%

"controll! másolni én is tudok, ugyanúgy mint te a weboldalakról"

Te összekeversz valakivel. Hol másoltam én valamit?

"ha én a saját szavaimmal gondolataimmal kezdenék érvelni"

Miért, most tollba mondanak? :D :D

"mivel hogy alacsonyabb szinten rezegsz"

Hülyeséggel magadat bőgeted le. Iskolába jártál? Ha igen, akkor minek?

"igen csak neves ismert emberek tanulmányoztak"

Értem hogy neked ha Béla bácsi mond valamit az úgy van, mert Béla bácsi már Pesten is vót, de mi nem tekintély, hanem a tudományos bizonyítás alapján válogatunk.

"csak azt amit a tudóóóóósok! azoknak miért, azok sem bizonyítottak"

He?

"mert ők ez emberi tudattal kísérleteztek és kutattak, az is tudomány"

Most melyik tudományágra gondolsz?

"akkor mi a fenének eszi ide erre az oldalra"

A magadfajtán jövünk szórakozni. Komolyan.

"ilyen embereknek nagyon nagy elnyomásuk lehet munkahelyükön, családjukban"

Fenét, ez csak szórakozás. Mint amikor megnézel egy komédiát. Csak itt a szereplők nem színészek! :D

"a az itt felsoroltak nem lennének rájuk jellemzőek, akkor tisztességesen tudnának válaszolni, nem ledorongolni..."

Ekkora öngólt! XD XD XD Ezen sírok, könyörgöm valld be hogy troll vagy és fejet hajtok nagyságod előtt! :'D

2016. jún. 22. 23:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!