Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Az állatok is reinkarnálódnak?

Az állatok is reinkarnálódnak?

Figyelt kérdés
Van három cicám, és volt is régebben, de biztosan meghaltak már, mert kettőt elajándékoztam. Kettő meg nálam, illetve betegségben halt meg, szeretnék érdemleges válaszokat kapni, melyet előre is megköszönök

2016. jún. 18. 15:37
 121/133 Márics Attila ***** válasza:
56%
Te biztos tudod. Szerintem egy filozófust alig tudsz szerény elmédből kisajtolni.
2016. jún. 25. 15:51
 122/133 A kérdező kommentje:
márics kevés..... mondjad még.... kevés a duma ...gyerünk gyerünk...!!!!---csak ennyi sikerült? ajajaj!!
2016. jún. 25. 16:35
 123/133 Márics Attila ***** válasza:
75%
Mit mondjak még. Az a baj, hogy kettőnk közül én voltam az aki írt is valamit nem csak makogott. Mondjuk mit vártam attól aki a nagy betűt nem ismeri és ez a legkisebb gond.
2016. jún. 25. 16:40
 124/133 A kérdező kommentje:
... márics! valóban te írtál a legtöbbet, az ökörségeket, igen ebben tökéletesen igazad van, csak hogy primitívséged, és ostobaságod miatt erre képtelen vagy rájönni. Az utóbbiak csak azért megbocsájthatók számodra, mert ilyennek születtél, de hátha a következő életben tanulsz ebből, /bár kétlem/!!! hi,hi!!!
2016. jún. 25. 17:01
 125/133 Márics Attila ***** válasza:
67%

Te konkrétan semmit sem írtál még. Nem értem mit szenvedsz. Írtam hogy érvelj a mellett, hogy a reinkarnáció folyamata létezik, te meg hülyeségeket válaszolsz. Egy értelmes mondatot nem írtál eddig, de ez nem minden, hanem úgy beszélsz mintha valami tudásod lenne a filozófiáról, pszichológiáról stb. Nekem az a meggyőződésem a középiskolát nem jártad ki. Én egy hülyeséget nem írtam, de te azért megpróbálod elterelni a szót arról, hogy semmit nem írtál le eddig ami a legkisebb információval szolgálna a reinkarnációval kapcsolatban.

Tanulj meg érvelni kisbarátom azt javaslom, mert amit te művelsz az egy nagy adag semmi, és nem tudom milyen jogon primitívezel le engem te majom.

ui.: Tanulj meg írni.

2016. jún. 25. 18:03
 126/133 Márics Attila ***** válasza:
11%
Amint leírsz egy helyes mondatot aminek értelmet is kölcsönzöl elkezdet emberként gondolni rád. Addig csak egy 12 éves taknyos vagy internet hozzáféréssel.
2016. jún. 25. 18:11
 127/133 Ozmium42 ***** válasza:
31%
Légyszi pontozzátok fel ezt a hozzászólást.
2016. jún. 25. 18:19
 128/133 A kérdező kommentje:
márics! szépen megfogalmaztad a bemutatkozó leveledet! ..én önéletrajznak vélem, ami rád nézve meg is állja a helyét. Ez igen!!! Mindent találóan leírtál magadról, nem tán elkezdődött nálad a fejlődési folyamat?
2016. jún. 25. 18:50
 129/133 anonim ***** válasza:
92%
Márics Attila, szerintem hagyd a fenébe a kérdezőt, csak az idődet pazarlod. Nem tud válaszolni semmire, csak kötekszik és kinyilatkoztat. Ha megnézed, 13 oldalon keresztül ezt csinálta mindenkivel aki más véleményen volt mint ő. Lehet hogy nincs ki a négy kereke. Vagy csak trollkodik. De ez mindegy is, mert egyikre sem érdemes időt pazarolni.
2016. jún. 25. 22:40
 130/133 Márics Attila ***** válasza:
94%
Tudom, de olyan vicces.
2016. jún. 26. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!