Az állatok is reinkarnálódnak?
Márics Attila-nak:
- Ne haragudj, de a primitív viselkedésed taszít és egy porcikám sem kíván tovább foglalkozni veled. Arra sem vagy méltó, hogy az ember válaszoljon neked... A kérdező tanácsát viszont a helyedben megfogadnám és utána néznék néhány szó jelentésének, hátha ragad rád valami a piszkon kívül is.
Con Troll -nak:
- Anekdotákon a bibliát értetted? Mert én szóba sem hoztam azt, viszont ha nem, akkor pontosíthatnál, mert nem vágom mire gondolsz. Hiszékenység alatt pedig azt értem, hogy a saját bevallásod szerint mások tapasztalatait saját tapasztalatod elé helyezed. Gondolkodj már egy kicsit, szerinted ők miből vontak le következtetéseket, nem saját vizsgálatból hanem másokéból?? De látom a példát sem sikerült megértened, nem is értem miért szenvedek itt... Viszont a következő válaszod mindent megmagyaráz, miszerint a stagnálás, nem tudás, előrébb való bármiféle gondolati próbálkozás és okfejtésnél. Bravó. Ne is tanulj semmit magadtól, biztosan sokra viszed majd.
"Emberek bizonyítható eredményeit tartom igaznak."
- Na, végre egy értelmes megnyilvánulás! Képzeld, egyet is értek ezzel a kijelentéssel. Viszont ha van valami amit még senki nem vizsgált vagy csak saját tapasztalaton keresztül ismerhető meg, miért hinnék bárki másnak? Ugye te sem másoktól tudod, hogy a cukor édes, a haverokkal való bulizás felemelő, szerelmesnek lenni pedig leírhatatlan... vagyis nagyon remélem. A spiritualitás sem más. Egyébként olyanról mondasz véleményt amit(szerintem) soha meg sem tapasztaltál.
"Jaja, csúnya ateista és szkeptikus vagyok, nem hiszek a télapóban sem."
- És milyen büszkén vállalod ezeket a negatív jellemzőket, félelmetes. Ennyire rossz gyermekkorod volt, talán sokat bántottak, hogy mindenhez ennyire negatívan állsz? Azt pedig végképp nem értem miért próbálod másokra erőltetni a (szerintem hibás) nézeteid? Senki sem kérdezte, hogy szerinted létezik e reinkarnáció, vagy hogy mi a véleményed róla, mégis az ember arcába tolod a véleményed, viszont mikor más teszi ezt, TE vagy a legjobban felháborodva.. Remélem azért az állításoddal szemben néha azért sikerül egy két önálló gondolatot kisajtolni magadból, mert így valami k**va sivár egy életed lehet.
"Puff neki. Egyébként nem érdekel annyira a téma hogy órákat videózzak"
- Na látod nem is számítottam másra. Nehogy már bambulni kelljen a képernyőt és tanulj valamit. Mond, hogy sikerült elsajátítanod az írást és olvasást? Vagy azt is más csinálja helyetted? Már ezen sem lepődnék meg. Csak azt nem értem, hogy ha tényleg ennyire nehezedre esik tanulni, akkor mégis miért kardoskodsz valami mellett amit az állítólagos tudományos réteg nem is tagad, hisz ahhoz bizonyítékok kellenének, az pedig nincs a kezükben. Tudod mit tesznek? Nem foglalkoznak vele, szal neked is ezt tanácsolom, sodródj csak a mainsteam-mel...
" Nem érvelsz csak hiszel. "
- Melyik érvem nem érv?? Már rég elkanyarodtunk a témától és egész másról vitatkozunk, vagyis a butuska képzelgéseid cáfolgatom sorra. Milyen hitről beszélsz? Van egyáltalán fogalmad arról miben hiszek? Kétlem, mert erről még szó sem volt...
"Érvelésed alapján létezik a Láthatatlan Rózsaszín Egyszarvú és a Repülő Spagettiszörny is."
- Látod, ha néha megmozgatnád az agytekervényeid akkor most nem lőtted volna golyón magad. Az érvelésed már az elején hibás. Én nem azt mondtam, hogy a kitalált teremtményeid léteznek, ezt te állítottad most ;) Na had magyarázzam el, mint az oviban mit is jelent amit írtam: Az, hogy MÉG nincs bizonyíték valamire, mondjuk Isten létére, nem jelenti azt, hogy nem is létezik. De ezt már le írtam korábban is, csak nem sikerült megérteni, mikor azokat a példákat hoztam fel, hogy a világban most is fedeznek fel új élőlényeket. Ha a te értelmezésed vesszük alapul akkor ha én azt mondom, vannak még fel nem fedezett fajok, csak nem tudom bizonyítani, akkor a bizonyítékok hiánya szerinted azt mutatná, hogy biztosan NINCSENEK új, még fel nem fedezett fajok. Ez pedig óriási tévedés barátom, remélem te is belátod így, hogy az Isten szót kicseréltem az új fajokra.
Hihetetlen mennyire görcsösen tudsz ragaszkodni valamihez amiről halvány lila gőzöd sincs. Ennél egyszerűbben nem vagyok hajlandó elmagyarázni, az már a dedó szint, remélem odáig nem süllyedünk le, így is elég mélyre süllyedtem már.
"Jelenleg amit erről fel lehet mutatni az a semmi. És amíg ez nem változik, addig a semmiről beszélünk. "
- Azért annál egy kicsit több, de engedj meg egy kérdést. Miért is vitatkozol te a semmiről? Mert mi itt egymással beszélgettünk, ami számodra semmi és a semmibe kötöttél bele. Hát nem vicces? :)
Te ugye tagadod Isten létét. Ehhez pedig valami ér
Controll! ...ja? ... hogy neked nagyon magasak a válaszaim, nem érted, az már a te bajod, próbáld megfejteni ha olyan lángész vagy. A primitívségről csak annyit, hogy éppen eleget nyomtál ki magadból itt. .. bár meglehetősen kevés fogalmad /mit? fogalmad?/ fingod nincs ahhoz amiről beszélsz, és amihez itt hozzányögdécselsz, azaz egy nagy semmi. Személyemet nem tudod megsérteni, mint már mondottam volt, nagyon alacsony szinten vagy, más egyebet sem tudsz csak fröcsögni.
Nem, nem nem fogok hosszan magyarázkodni, ez a te asztalod, lényegében a semmiről írkálsz és magyarázkodsz. tedd vidáman, és köszönd meg hogy eddig is vettem a fáradságot, hogy egyáltalán méltattalak arra, hogy válaszoljak, illetve ide írjak neked, ... de mindig a negatívumokból tanul az ember.
...speciel ha te a következő életeidben ide születsz a földre legalább 500-szor, akkor sem fogsz soha, de soha semmiből tanulni, és továbbfejlődni, Ergo: buta maradsz mint a tök. nem kérek választ, mert roppantul unom a baromságaidat, úgy hogy törlöm is a kérdést, / de azt még megvárom, hogy ezt a szösszenetet elolvasd!/ legalább eltűnsz innen a francba végre! akkora rakás negatív vagy, mint egy tízemeletes ház!!! Na tépelődjél tovább, és tépjed a szádat is tovább. / itt most jön 102 db.felkiáltójel/
Anekdotákon a reinkarnációs történeteket értem, amik így nem vizsgálhatóak komolyan.
Tapasztalaton azt hogy a személyes tapasztalat - ami becsaphat - nem ér fel a tudományosan bizonyított tényekkel. Itt a hangsúly nem azon van hogy mások tapasztalata, hanem hogy olyan tapasztalat ami bizonyítható, tehát nem képzelgés. Igen, én azt elfogadom.
A hibás világkép rosszabb mint a nem tudás. Ez utóbbi még könnyen javítható. Az hogy mi egyebet magyarázol bele a mondatomba hidegen hagy. És már eddig is sokra vittem, ne aggódj. :)))
"A spiritualitás sem más."
Azaz szubjektív élmény. Mindenki úgy éli meg ahogy megéli, de ez sosem objektíven összehasonlítható és csak az emberen belül létezik. Abban hiszel amiben akarsz, de onnan hogy közös szabályt hoztok ami mindenkire igaz, bocs hogy beleszólok, de hülyeség, pont az objektivitás hiánya miatt.
"És milyen büszkén vállalod ezeket a negatív jellemzőket, félelmetes."
Ezek nem negatív jelzők és ne aggódj a sorsom miatt. :D Jobb helyen ésszerűnek nevezik, amit vallással kapcsolatban nem szoktak mondani. :DDD
"gy két önálló gondolatot kisajtolni magadból, mert így valami k**va sivár egy életed lehet. "
Azért mert nem érted amit mondok, ne viselkedj szánalmasan, lesüllyedsz a Kérdező szintjére.
"Nehogy már bambulni kelljen a képernyőt és tanulj valamit."
Böff, ok, te is hülye vagy. Most jobb? Ellenben veled én tanultam és nem a youtuberól. Kösz hülyeségből nem kérek. :D És azzal foglalkozom ami tetszik. A hülyéken röhögök, a normálissal beszélgetek, a többivel meg vitatkozom.
"Melyik érvem nem érv??"
Egyik sem valódi érv.
"Az, hogy MÉG nincs bizonyíték valamire, mondjuk Isten létére, nem jelenti azt, hogy nem is létezik."
Valamiben hinni bizonyíték nélkül hiszékenység vagy szervezett formában hit. Ezen hiába is vergődsz.
"Ez pedig óriási tévedés barátom, remélem te is belátod így, hogy az Isten szót kicseréltem az új fajokra. "
Fajok vannak bizonyíthatóan. Isten meg nem. Az összehasonlításod hibás, mint azt már írtam.
"és a semmibe kötöttél bele. Hát nem vicces? :)"
A vicces hogy a semmibe hisztek. És még képzelt szabályokat is felsoroltok - reinkarnáció - ami mindenkire igaz. Ez zavar.
"Te ugye tagadod Isten létét."
Nem hiszek képzelt alakokban. Akkor sem ha népszerűek.
> elfogytak az "érveid"
Ja, lehúztál a szintedre. Nem vagyok rá büszke. De te biztos, mert hazai pályán játszhatsz! :D A levezetésed szokásosan egyszerű és értelmetlen. Egyébként véletlenül nem te vagy a Tehénke aki majd két hete levelezett velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!