Az állatok is reinkarnálódnak?
Figyelt kérdés
Van három cicám, és volt is régebben, de biztosan meghaltak már, mert kettőt elajándékoztam. Kettő meg nálam, illetve betegségben halt meg, szeretnék érdemleges válaszokat kapni, melyet előre is megköszönök2016. jún. 18. 15:37
111/133 A kérdező kommentje:
Márics! ...mivel hogy azon a szinten mozogsz /vakond folyosói/ mint controll haverod, igy nem méltatlak semmilyen válaszra sem, kivéve ezt az utóbbit, ezt is csak azért, hogy tudd hol a helyed! a diplomáitokkal meg kitörölhetitek a hátsótokat, ezt jól jegyezzétek meg. A filozófiától, és a pszichológiától meg olyan messze álltok, mint ide a legtávolabbi bolygó ugyanis a vita, és az érv alappillérei!
2016. jún. 24. 09:57
112/133 Márics Attila válasza:
Írd le nekem, hogy milyne messze van az a legtávolabbi bolygó.
113/133 A kérdező kommentje:
márics csituljál már nem veszed észre, hogy hülye vagy mint tök?
2016. jún. 24. 21:21
114/133 A kérdező kommentje:
direkt nem törlöm le a kérdést, nem veszed észre, hogy nem te provokálsz engem? hanem én téged, de ostoba, / .de miért is lepődöm meg az ilyen sötétségtől/
2016. jún. 24. 21:24
115/133 Márics Attila válasza:
Akkor most milyen mesze van?
116/133 A kérdező kommentje:
márics már leírtam, nem tudsz olvasni, akkor mérd le menj el, és megtudod hogy milyen messze van a sötét agyadtól a filozófia, és a pszichológia vágod?
2016. jún. 25. 00:19
117/133 Márics Attila válasza:
Szerintem több filozófiát láttam mint te tanulatlan gyerek. Lehet iskolába kellett volna járni nem a reinkarnáción gondolkodni.
118/133 Márics Attila válasza:
Bocsánat azt írtam, hogy "gondolkodni" az neked kicsit nehéz lenne vedd úgy, hogy nem írtam.
119/133 A kérdező kommentje:
márics! a filozófiát nem látni szokták hanem tudni, te birka! egyre jobban derül ki az ostobaságod, és a sötétséged de folytasd... mindent bele...!!
2016. jún. 25. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!