Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Az állatok is reinkarnálódnak?

Az állatok is reinkarnálódnak?

Figyelt kérdés
Van három cicám, és volt is régebben, de biztosan meghaltak már, mert kettőt elajándékoztam. Kettő meg nálam, illetve betegségben halt meg, szeretnék érdemleges válaszokat kapni, melyet előre is megköszönök

2016. jún. 18. 15:37
 101/133 anonim ***** válasza:
48%
Még semmire se válaszoltál csak személyeskedtél és még te neked áll feljebb ha visszaszólnak. Troll vagy, még hozzám képest is.
2016. jún. 23. 22:21
 102/133 A kérdező kommentje:
...te tényleg ennyire agyalágyult vagy, vagy elfogyott a füves cigid???
2016. jún. 23. 22:28
 103/133 anonim ***** válasza:
48%
Ne pofázz. Beszélj.
2016. jún. 23. 22:40
 104/133 A kérdező kommentje:
...gondolom anyádhoz intézted e szavakat te piponyakriptike!
2016. jún. 23. 22:47
 105/133 anonim ***** válasza:
53%
Nem, hülye gyerek. Viszont kínos hogy lehúztál a saját sötét szintedre, úgy hogy ha a személyeskedésen kívül másra is képes leszel, majd emberszámba veszlek és beszélgethetünk.
2016. jún. 23. 23:00
 106/133 A kérdező kommentje:
...még lejjebb vagy mint voltál, akkor már lassan összebarátkozol a vakonddal, bár nem vagyok benne biztos hogy érdeklődik egy ilyen lény útán mint te!
2016. jún. 23. 23:15
 107/133 openyoureye ***** válasza:
58%

Con Troll-nak:

- Igen, látom mennyire emelkedett, intelligens elme vagy, én kérek elnézést. Látom a vita fogalmával sem vagy tisztában, ezért mielőtt elmegyek, elmondom, hogy akár a barátaiddal is lehet vitázni, ugyanis a vita két ellentétes vélemény érvekkel való ütköztetése, célja pedig a vitapartner meggyőzése a saját igazadról. Olyan pedig a világon sincs, hogy két ember mindenben egyet értsen.

De gondolom ezt már amúgy is tudtad, hisz rettentő okosnak képzeled magad és csak viccből mondtál ekkora marhaságot... :) igen, biztos így volt.

2016. jún. 24. 00:39
 108/133 anonim ***** válasza:
65%
Vicces hogy karöltve zavartok el mindenkit személyeskedéssel, aki ellent mer mondani. A feltevésekre még csak véletlen se próbáltok érdemben reagálni és még ti vagytok megsértődve. Kár hogy behúztatok a csőbe, legközelebb nem hagyom hogy a hozzátok hasonló lehúzzon a szintjére a rutinjával.
2016. jún. 24. 08:16
 109/133 Márics Attila ***** válasza:
28%
Szerintem elég szórakoztató amit írnak. Főleg ha adod alájuk a lovat. Egy négykézláb érvet nem tudtak még leírni de verik a nyálukat, hogy ők a mindent jobbna tudnak. Lehet megkéne tanulni, hogy mégis mi az édes jó isten az az érv.
2016. jún. 24. 09:09
 110/133 Márics Attila ***** válasza:
28%
Egyébkétn kérdező. Nem azzal volt a gond, hogy nem értem mi az a vita kultúra hanem, hogy a nyomorék folyamat úgy hazsnálja mintha ő tudná. Lehet 4 mondatban nem kéne ugyan azt a szót használni 8x, de én vagyok a hülye tudom jól a reinkarnációt az egyetemen is tényként kezelik ezt tudom jól. Tudósok ebbizonyították meg minden csak ezeknek a tudósoknak se hírük se hamvuk. írd le nekem a következő kommentedbe 10 pontban, hogy miért van reinkarnáció és értelmes mondatok legyenek megrendíthetetlen tényekkel, nem akarok olyan hülyeségeket hallani, mint eddig.
2016. jún. 24. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!