Az állatok is reinkarnálódnak?
Hogy győződhetek meg?
A személyiség elvész. Számotokra nincs bűn, csak tapasztalás és életfeladat.
Mondjátok a megerőszakolt és elégetett lány szüleinek, hogy ő választott, az elkövetőnek meg így kellett fejlődni.
18-as válasz a kérdezőtől:
- Ebben mennyire igazad van. Ez az ember csak okoskodni tud mást nem. Én sem láttam még egy értelmes választ sem tőle. Egyébként a kérdésedre a válasz, igen, szerintem is reinkarnálódnak, ahogy az emberek is.
19-nek:
""Lucifer te mindig okoskodsz, de csak okoskodsz, abból meg semmi jó nem sül ki, mint most sem!!!"
Az okoskodás talán értelmesebb a vakhitnél. "
- Nem, nem az. Hülye bárki lehet, ahogy okoskodni is bárki tud.
"és akkora bődületes marhaságokat, hogy azt már nem übereli senki."
Ééés erre élő példa:
"Pedig elég sok van. Ez is a tájékozottságodat és megbízhatóságodat tükrözi.
Persze tudom, hogy nem így van. Csak a pillanatról beszélek. Mert én látom, hogy ez egy pillanat.
Bár mindennek van alapja és oka. Csak nem mindig nyilvánvaló. "
"Tény, hogy szoktam írni ilyesmit. De nem mindig. És van aki überel."
- Legalább beismeri :) És valóban van aki übereli: Te, saját magad, mert erre a szintre kevés ember süllyed le.
"Kár, hogy a hogyan valójában nem is érdekes."
- Tudod mi az érdekes? Hogy a A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.-ből nem esik le, hogy mennyire butának tartanak az emberek és még mindig itt esz a fene...
"Leírtam, hogy nincsenek reptiliánok és valaki lepontozott.
Kezdek félni.
Ez még az üres ezós bulshit generált tördelek szavaktól is ijesztőbb. Bár az ijesztőbb volt amikor valaki azt kérdezte egy élő kis lányra, hogy lehetett-e gonosz démon.
Szeretnéd, hogy meghaljak?"
- Ostobaságod határokat feszeget. Sötétséged a fekete lyukéval vetekszik. Milyen babérokra törsz? A világ legostobább embere díjra? Ajánlom figyelmedbe ezt a nőt, hihetetlenül jól kiegészítenétek egymást, mint zsák és a foltja, mert az IQ-tok kb egy szinten lehet.. 1 max 1,5 :)
Luci,
- Fú, na most aztán jól megmondtad, mi? Talán nem ártana megnézned a kommentjeid nullázási arányát, nem hiszem, hogy túl sok hasznos választ tudtál volna kisajtolni magadból az elmúlt évek során. De kérlek, hallgatlak, mik azok a válaszok amikkel lejárattam magam? Mert én kapásból 6 kommentet is tudok mutatni csak ennél a kérdésnél, a többi pedig rohamosan közelít a nullához, ez tényleg nem mond neked semmit? Persze, hogy nem, mert ritka buta ember vagy aki szivességet csak úgy tud tenni az itt lévő embereknek, de talán az egész embereiségnek is ha ki sem nyitja a száját. Komolyan fáj, mikor az ember értelem után kutat az írásaid közt. A logikát vagy következetességet még csak hírből sem ismered. Szánalmas, hogy minden egyes kérdéshez megpróbálsz valamit írni ahogy azt a kérdező is elmítette, de valahogy mégsem sikerül semmiféle kapcsolatot összehoznod a mondanivalód és a feldobott téma közt. Mndjuk ez nem meglepő, hisz a legtöbb kommented nem más, mint szavak véletlenszerű összezsúfolása egy mondatszerű halmazzá amiről csak az sejteti, hogy mondat, hogy van eleje és vége, semmi más. Példát nem is hoznék, csak vissza kell olvasni az itteni hozzászólásaid. Ennél lejjebb már aligha süllyedhet ember, az ostobaság skáláján te vagy az abszolút nulla. Az pedig, hogy évek óta írod itt a semmitmondó szövegeid 2 dolgot mond el rólad:
1, valószínűleg sokat olvashattál már és írtál is, mégsem ragadt rád semmi értelem, pedig egy olvasott ember általában intelligensebbé válik, mondjuk ehhez az kell, hogy felfogja amit olvasott és emlékezzen is rá amiből az egyik biztosan hiányzik belőled: A felfogási képesség. Bocsánatos bűn, de sajnos észt senki sem tud adni neked.
2, azt hiszed nemcsak humoros vagy, hanem azt is hogy az embereket szórakoztatják az írásaid, mindkettőben tévedsz. Elárulom, hogy rengeteg embernek szúrja már a szemét az idétlen szövegelésed a kérdezőt és engem is beleértve.
Miért nem teszel egy szivességet és húzol el a halál náthás *****ra??
Az pedig, hogy ezt valószínűleg nem tőlem hallod először(a kérdező finomabban fogalmazott) talán ráébreszthetne arra, hogy tényleg nincs hely itt számodra és senkinek sem fogsz hiányozni. Jaa, hogy ehhez kellene egy kis ész. Akkor had könnyítsem meg a dolgod és írjam le, mit kíván a magyar nemzet: MENJ EL, S NE GYERE VISSZA! ;)
open, te még semmi hasznosat nem írtál ide. Csak fröcsög belőled a gyűlölet és a képzelt irigység, amit állandóan tagadni akarsz.
Nem érdekelsz, érted? És az a 10 ember sem, akivel azt hiszitek, hogy a pontozgatástól idegileg kicsináltok.
Az ilyet mint te csak lenézem. Szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!