Az állatok is reinkarnálódnak?
Az embereknél inkarnáció - reinkarnáció van, ez a folyamat ismert, leírt, az aki nem fogadja el ezt, az már más kérdés.
Az állatoknál totál más van, náluk nem az a szó szerinti testbe születés van, így az nem minősül emberi reinkarnációnak.
"Az embereknél inkarnáció - reinkarnáció van, ez a folyamat ismert, leírt"
- Ismerni csak valós dolgokat lehet. A reinkarnáció nem valós, tehát nem lehet ismerni.
Leírni meg bármit lehet.
Kérdező: ha megnyugvást keresel a szeretteid elvesztésében, ne a reinkarnáció tanában keresd, mert még ha ideiglenesen meg is nyugtat, ingatag lábakon álló tan ez, így ugyanúgy visszazuhanhatsz a kétségek közé.
Ezt senki sem tudja!
De türelem! Majd egyszer mindannyian rájövünk a dolgokra!
Addig is élvezd csak tovább az életet! ;)
"Reinkarnáció" helyett "reinkarnációK" vannak.
Ugyanis, ahány vallási irányzat, annyiféle reinkarnáció.
Van olyan csoport, ami tagjai elsöprik az utat, ahova lépnek, nehogy eltapossák valamelyik újjászületett ősüket.
#15 a Bibliában mást írnak, amit sok ember látomásokkal alátámaszt.
Nem kell elfogadni amit írok. Csak gondolkodni tanítalak.
Ha más nem is érdekel tőlem, a nevem kísért. Ha nem, akkor nem zavarnálak.
12-es! egyáltalán nincs semmi kétségem a reinkarnációról, és egyéb kétségeim sincsenek ezzel kapcsolatban.
Lucifer te mindig okoskodsz, de csak okoskodsz, abból meg semmi jó nem sül ki, mint most sem!!! nem találtam még olyan kérdéswt itt a gyik-en, amihez te ne szóltál volna hozzá, és akkora bődületes marhaságokat, hogy azt már nem übereli senki. Nem kötözködés hidd el, de ez a tapasztalatom, aminek nem járok utána, /persze írhatnak valótlanságokat is/ abba én nem szólok bele, de általában 99,99 %-ban meggyőződésből teszek fel kérdést is, és meggyőződésből válaszolok is!!!
"12-es! egyáltalán nincs semmi kétségem a reinkarnációról, és egyéb kétségeim sincsenek ezzel kapcsolatban. "
Miért nincs?
"Lucifer te mindig okoskodsz, de csak okoskodsz, abból meg semmi jó nem sül ki, mint most sem!!!"
Az okoskodás talán értelmesebb a vakhitnél.
"nem találtam még olyan kérdéswt itt a gyik-en, amihez te ne szóltál volna hozzá"
Pedig elég sok van. Ez is a tájékozottságodat és megbízhatóságodat tükrözi.
Persze tudom, hogy nem így van. Csak a pillanatról beszélek. Mert én látom, hogy ez egy pillanat.
Bár mindennek van alapja és oka. Csak nem mindig nyilvánvaló.
"és akkora bődületes marhaságokat, hogy azt már nem übereli senki."
Ez pedig már személyeskedés akar lenni.
Tény, hogy szoktam írni ilyesmit. De nem mindig. És van aki überel. Pl. most te.
"Nem kötözködés hidd el, de ez a tapasztalatom, aminek nem járok utána, /persze írhatnak valótlanságokat is/ abba én nem szólok bele, de általában 99,99 %-ban meggyőződésből teszek fel kérdést is, és meggyőződésből válaszolok is!!!"
Nem jársz utána, tapasztalat, nem is értem mikről beszélsz. Megsértődtél?
Miért nem inkább tanítasz a duzzogás helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!