Az állatok is reinkarnálódnak?
Azt hiszed, hogy figyelmet szeretnék vagy számít, hogy nem foglalkozol velem?
Bár olyan szinten igazad van, hogy félek a vakhit meddig viszi az embereket.
Hiszen az én környezetemet is érintitek.
Mi lenne, ha a reinkarnáció bizonyítékáról beszélnénk?
A kérdés az volt, hogy az állatok reinkarnálódnak-e és nem az, hogy hogyan?
Tehát megvolt kérdőjelezve látszólag.
Kár, hogy a hogyan valójában nem is érdekes.
Leírtam, hogy nincsenek reptiliánok és valaki lepontozott.
Kezdek félni.
Ez még az üres ezós bulshit generált tördelek szavaktól is ijesztőbb. Bár az ijesztőbb volt amikor valaki azt kérdezte egy élő kis lányra, hogy lehetett-e gonosz démon.
Szeretnéd, hogy meghaljak?
"Kezdjük azzal, hogy mi az isten az a csoportlélek?"
Annyi fáradságot sem veszel, hogy beírd a keresőbe. Nem fogok neked se magyarázni, se magyarázkodni. Lusta vagy, a tagadásod is innen eredhet - te nem nézel utána, másnak nem hiszel, a kör bezárult. Maradj meg magadnak!
Ne nekem írd le.
Bár tudom, könnyebb az a sunyi út, hogy majd leírod privátban ahol nem lehet megkérdőjelezni.
A szekták pl. azt csinálják, hogy tilos feljönni erre az oldalra, mert az ellenség meg akar téríteni.
"...de biztosan meghaltak már, mert kettőt elajándékoztam."
Ajándékba adtag őket olyaoknak, akiknél meghaltak.
Akarattal, ajándékként tetted.
Sintér, vagy gyepmester kapta őket ajándékul?
Akkor menjél el egy ilyenre. Nyomd le a Trónok harcát és menj el megint egy ilyenre máshoz.
Vajon ugyanz lesz az eredmény?
"Ma már a tudomány is elfogadja a reinkarnációt"
- Ezt Te tényleg elhiszed? Linkelj lektorált tudományos tanulmányt, mely elfogadja.
A reinkarnáció a testi-lelki dualizmuson alapszik, ami mind tudományosan, mind filozófiailag súlyosan problémás. Ma már kevesen vallják: ez már nem Descartes kora, hogy nincs jobb magyarázat.
Azért furcsa, hogy az vádolja tájékozatlansággal és szűklátókörűséggel a másikat, aki ilyen radikális kijelentést tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!