Lehet hogy nem volt a legjobb a név választása, de ezért viccet űztök egy emberből? Én személyesen ismerem és el kell hogy mondjam, egy nagyon okos, művelt és becsületes ember, több ilyen kéne a világnak. Mindig segít mindenki önzetlenül ,mindenki mást maga elé helyez stb...
Rengeteg rászorulón segített már, ha az ismerőivel baj van rögtön rohan, hogy segítsen és most nézzetek magatokba és kérdezzétek meg ,ti vagytok ilyen jó emberek?
Ha igen, akkor be kéne látnotok, hogy nem kéne gúnyt űzni belőle, ha pedig nem, akkor nincs jogotok gúnyt űzni egy ilyen emberből!
Zsizsik, miért akarsz mindig vicces lenni, ha ennyire nem megy? Nem mindenkinek megy a poénkodás és fogadd el, hogy neked egyáltalán nem megy, máshogy próbálj kitűnni.
2012. okt. 23. 11:51
75/136 A kérdező kommentje:
Nem piszkálom, csak gúnyolódik meg hülyeségeket ír, mert azt hiszi magáról, hogy vicces. Láttam már másik kérdésnél, hogy ezt csinálja és ott is írták, hogy kicsit sem vicces. Ha nem megy a viccelődés nem kell erőltetni, én csak ezt mondtam.
Ja és kérem kisgyerekek ne írjanak, mert nem nekik való a téma...
2012. okt. 23. 11:56
76/136 Malats válasza:
hát te tényleg elmeháborodott vagy. Hogy jönnek ide a kisgyerekek?:D
2012. okt. 23. 11:58
77/136 A kérdező kommentje:
Talán úgy, hogy vagy azok vagytok, vagy csak úgy viselkedtek. Te még az elején normálisnak tűntél, de kezdesz olyan gyerekes lenni, mint Zsizsik.
2012. okt. 23. 11:59
78/136 Malats válasza:
:DDD. Jolvan akkor, nincs több kérdésem. Te nem hirdeted a csalo barátocskád itt többször hogy milyen szent , ès mi nem szolunk be. Ha a gyerekes szo alatt meg azt érted hogy már kinomban nevetek az elfogult látásodon, ès a hasztalan, értelmetlen, semmit mondo válaszaidon, akkor igazad van. Te biztosan érett ember vagy, ideje lenne a szemed is kinyitni, és nem csak bambulni egyenest, hanem látni is valamit. Ezennel vita lezárva. Mint mondtam, egy kavicsnak is több rálátása van a dolgoknak mint neked.
2012. okt. 23. 12:17
79/136 Malats válasza:
dolgokra''
2012. okt. 23. 12:18
80/136 A kérdező kommentje:
Nem azért mondtam a gyerekest, hanem a meleg jóspár meg ehhez hasonló dolgok miatt. Én nem hirdetem a barátom, csak megkértem mindenkit hogy álljanak le a csúfolódással, mert rosszul esik neki. El kell hogy mondjam én sem hiszek nagyon ebben a jövő megmondásban, én Angyalszem hétköznapi énjéről beszéltem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!