Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Miért űz mindenki viccet...

Miért űz mindenki viccet angyalszemből?

Figyelt kérdés

Lehet hogy nem volt a legjobb a név választása, de ezért viccet űztök egy emberből? Én személyesen ismerem és el kell hogy mondjam, egy nagyon okos, művelt és becsületes ember, több ilyen kéne a világnak. Mindig segít mindenki önzetlenül ,mindenki mást maga elé helyez stb...

Rengeteg rászorulón segített már, ha az ismerőivel baj van rögtön rohan, hogy segítsen és most nézzetek magatokba és kérdezzétek meg ,ti vagytok ilyen jó emberek?

Ha igen, akkor be kéne látnotok, hogy nem kéne gúnyt űzni belőle, ha pedig nem, akkor nincs jogotok gúnyt űzni egy ilyen emberből!

2012. okt. 21. 15:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/136 Zsizsik666 ***** válasza:
100%
Négy millió kéne, de ha ad egyet, akkor elfogadom.
2012. okt. 21. 23:45
 42/136 Malats ***** válasza:
96%
Zsizsik. Kellemeset csalodtam benned. Visszavonom a korábbit. Kèrdezö: a kérdésre már kaptál választ, de a füleden be, aztán ki. Remélem ha kirabolnak csalással akkor is igy fogsz vélekedni. Aki naiv, elkeseredett, idös embereket háloz be, és az ö pénzükböl él, az nem érdemel jo szot. De erre nyilván nem fogsz reagálni, mert nincs rá kontra lehetöség. A külsö sérelemre persze azonnal rákaptál. Ha ilyenek a jo és önzetlen emberek, akkor inkàbb maradok ''szar'' ember.
2012. okt. 21. 23:45
 43/136 Zsizsik666 ***** válasza:
100%

Köszönöm Malats, kedves vagy:D

(Énmeg várom a segítséget!)

2012. okt. 21. 23:47
 44/136 A kérdező kommentje:
Nem is rólam volt szó, rám azt mondtok amit akartatok, hisz ha nem is ismertetek meg, véleményetek az lehet róla, mivel már beszéltünk, ha nem is személyesen. De angyalszemről? Egy képet láttatok róla, meg egy nevet és mégis gúnyolódtok rajta, amikor nem is ismeritek. Engem ez zavar.
2012. okt. 21. 23:53
 45/136 Malats ***** válasza:
93%

1. Ki mondott rolad bàrmit?

2. Nem tudsz olvasni? Olvasd már el miket irtak/irtam. Egy érdemleges reakciod nem volt, csak folyamatosan nyáladzol.

2012. okt. 21. 23:58
 46/136 A kérdező kommentje:

Nem akar ő becsapni semmit. Nézd meg ezt a cikket: [link]

Teljesen korrekt, még inkább elküldi jogászhoz az embert, aki tőle kért segítséget.

2012. okt. 22. 00:00
 47/136 anonim ***** válasza:
91%
Micsoda hiteles forrás.
2012. okt. 22. 00:06
 48/136 Zsizsik666 ***** válasza:
95%

Jóvan' kérdező nyugi. Én is védem a szerelmemet, te is, oké, megértettük, hogy szerelmes vagy nem fikázzuk. Lődd le magad mára szerintem.

Mondom hogy átlagos, csak azért fikáztam, mert nem állunk egy oldalon. Attól még nem jó ember. De nyilván a szerelmét védi az ember, tökre érthető. Neked akkor legyen jó ember, mit bánom én, nehogy itt infarktust kapjál. Hisz egész nap figyeled a kérdést. Te meg nem tehetsz róla, hogy ennyire belezúgtál, nem a te hibád, szóval én bevennék inkább valami nyugtatót.

Ám szólhattál volna az elején, hogy a szerelmedről van szó, akkor nem fikázódok itt.

2012. okt. 22. 00:08
 49/136 A kérdező kommentje:
Zsizsik, te most vicces akarsz lenni vagy tényleg ennyire nem vagy normális? Össze vissza beszélsz, azt sem tudod miről van szó és így ítélkezel mások felett? Szégyen...
2012. okt. 22. 00:11
 50/136 Zsizsik666 ***** válasza:
94%
Ja! A pénzt kérdezd meg! Ha már így alakult hogy csalt,úgysem adja vissza, mert akkor lebukna, és egyformán rosszak vagyunk, meg jósok, mágusok, akkor igazán adhatna. Sürgős!
2012. okt. 22. 00:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!