Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Miért űz mindenki viccet...

Miért űz mindenki viccet angyalszemből?

Figyelt kérdés

Lehet hogy nem volt a legjobb a név választása, de ezért viccet űztök egy emberből? Én személyesen ismerem és el kell hogy mondjam, egy nagyon okos, művelt és becsületes ember, több ilyen kéne a világnak. Mindig segít mindenki önzetlenül ,mindenki mást maga elé helyez stb...

Rengeteg rászorulón segített már, ha az ismerőivel baj van rögtön rohan, hogy segítsen és most nézzetek magatokba és kérdezzétek meg ,ti vagytok ilyen jó emberek?

Ha igen, akkor be kéne látnotok, hogy nem kéne gúnyt űzni belőle, ha pedig nem, akkor nincs jogotok gúnyt űzni egy ilyen emberből!

2012. okt. 21. 15:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/136 anonim ***** válasza:
91%
Nem a nevével van a baj. Valakinek elég az, hogy hisz a hókuszpókuszokban, és akkor Angyalszem segíteni tud neki, hiszen sokminden csak fejben dől el. Ez így rendben is van. Akinek viszont ilyesféle lelki segítségre nincs szüksége, attól cserébe ti se várjátok el azt, hogy komolyan vegyük.
2012. okt. 21. 15:24
 2/136 anonim ***** válasza:
92%
Öhm ki az az angyalszem? :$sajna most nem tudok rá keresni...
2012. okt. 21. 15:40
 3/136 A kérdező kommentje:
2012. okt. 21. 16:00
 4/136 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ki az az angyalszem, de egy kérdésem lenne az általad megfogalmazott önzetlenségröl amit egyébként neked is fel kellene tenned ha lenne egy kis eszed: miből él?
2012. okt. 21. 16:00
 5/136 anonim ***** válasza:
100%
Na igy már világos az aggodalmad, én sem értem mi bajuk vele a tömegeknek, nagyon szimpatikus fiatalember.
2012. okt. 21. 16:02
 6/136 anonim ***** válasza:
95%

"Atlantiszi fényjáró"

itt kezdtem el röhögni

2012. okt. 21. 16:23
 7/136 A kérdező kommentje:
montihun, csak nevetsz rajta, de te vagy olyan jó ember mint ő?
2012. okt. 21. 16:41
 8/136 anonim ***** válasza:
95%
Egy jó ember nem mondaná magáról, hogy atlantiszi fényjáró, csak egy szélhámos mondhat ilyent. Én sem mondom magamról, hogy Pál apostol vagyok.
2012. okt. 21. 16:45
 9/136 anonim ***** válasza:
91%

Ismered?

Ja, persze, én meg ismerem a húsvéti nyuszit és tudom, hogy valójában a reptoidok pénzelik, hogy elterjessze a Földön a reptoidtojásokat.

2012. okt. 21. 16:58
 10/136 A kérdező kommentje:
Előző, nem tudom, hogy ezt most mire érted. Hogy ismerem angyalszemet? Miért, ez olyan lehetetlen dolog? Képzeld, a munkája mellett ő is olyan ember, mint te vagy bárki más. Van családja, vannak barátai és ismerkedik emberekkel..
2012. okt. 21. 17:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!