Miért van az hogy aki nem hisz a szellemekben és elmesélem hogy az elhunyt apukámat láttam de csak mint fekete árnyt mindenki félni kezd? 18/L
Köszönöm!
Igazából nem ismertem mert kiskoromba hunyt el és a nagybátyám Dániába tanult ilyen túlvilági dolgokat és ő kért “személy“ leírást mint magasság mint alkat szempontjából és ő mondta hogy látó vagyok és apa jár vissza hozzám.
Azért ijednek meg, mert megborul a világképük, és nem tudják hová tenni. A bizonytalanság pedig ijesztő, ezért az emberek többsége ilyenkor félelembe vagy tagadásba menekül.
A feketének pedig alapból adtak egy negatív jelentést, pedig a keleti kultúrákban a fehér a halál színe (ami nálunk a tisztaság jelképe pl.).
Szóval a félelmüket a fél-e tagadás formájába mutatják ki ?
Mert nem csak az alakot mondtam nekik hanem voltak más történések is.. amiktől Én is paráznák ha nem tudnám hogy mi az okozója tehát.!
Na, már megint ez a látó hülyeség...
Én még egyébként nem félek.... Csak túlzottan ragaszkodsz hozzá ezért van ez, nem ugrál körülötted az apád szelleme.
Utolsó: mindenkinek meg van a maga véleménye és hogy miben hisz, de ha tudnád a teljes történetet talán te is máskép látnád a dolgokat. Én ezzel nem azt akarom hogy higy nekem.
(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!