Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Miért űz mindenki viccet...

Miért űz mindenki viccet angyalszemből?

Figyelt kérdés

Lehet hogy nem volt a legjobb a név választása, de ezért viccet űztök egy emberből? Én személyesen ismerem és el kell hogy mondjam, egy nagyon okos, művelt és becsületes ember, több ilyen kéne a világnak. Mindig segít mindenki önzetlenül ,mindenki mást maga elé helyez stb...

Rengeteg rászorulón segített már, ha az ismerőivel baj van rögtön rohan, hogy segítsen és most nézzetek magatokba és kérdezzétek meg ,ti vagytok ilyen jó emberek?

Ha igen, akkor be kéne látnotok, hogy nem kéne gúnyt űzni belőle, ha pedig nem, akkor nincs jogotok gúnyt űzni egy ilyen emberből!

2012. okt. 21. 15:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/136 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Tessék, nem túl nagy képek, de ezeken is lehet látni, hogy normális emberi kinézete van és abba lehet hagyni a csúfolódást.

Kedves válaszoló, kíváncsi vagyok hogy nézel ki, te sem lehet egy Brad Pitt.

2012. okt. 21. 22:00
 32/136 Zsizsik666 ***** válasza:
100%

Hejj, ugyanazt a csalafinta képet kaptam felnagyítva. Mondom: nemjó, mint mikor muter csalt a kártyán. Meg egyik csaj, aki a boltból lopkod, tök úgy néz rám. Brad Pitt? Az b.aszna be. Lány vagyok.

Ám mindegy. Drága a percdíja, látszik rajta, hogy csal. Hogy nézek ki? mondom állítólag tökéletesen, de magamnak nem tetszem. Így fogalmam sincs a kérdésről, majd megkérdezem porondoromboló tanfolyamon neked:D

2012. okt. 21. 22:12
 33/136 A kérdező kommentje:

Ez nem ugyanaz felnagyítva, láthatod itt nem fogja a kártyát és mosolyog.

Ha te magad szerint sem vagy egy Angeline Jolie, akkor milyen alapon szidsz másokat?

2012. okt. 21. 22:14
 34/136 Zsizsik666 ***** válasza:
100%
Nem szidtam, azt írtam, van egy feje:D Miért, neked kettő van? Egy. Nalátod. Porondoromboló tanfolyamon tanultam a logikát. (máma volt ez is nálunk)
2012. okt. 21. 22:20
 35/136 A kérdező kommentje:
Ne nézz már hülyének, tudom hogy gúnyolódsz. Ismered az embert? Tudod mekkora szíve van? Mert én igen és tudom és tudom azt is, hogy nem gúnyolódna senkin, akárhogy is néz ki.
2012. okt. 21. 22:42
 36/136 anonim ***** válasza:
95%
nem lehet túl jó ember, ha ilyen hülyéket mint te 400-500Ft-os percdíjjal lehúz
2012. okt. 21. 23:25
 37/136 Zsizsik666 ***** válasza:

Ne nézz már hülyének, tudom hogy gúnyolódsz. Ismered az embert? Tudod mekkora szíve van? Mert én igen és tudom és tudom azt is, hogy nem gúnyolódna senkin, akárhogy is néz ki.

Ő az urad, értem már! Nem is jó ha túl szép, mert elszeretik tőled. Elhiszem neked, hogy mekkora szíve van. A szerelem csodákra képes. Azért, normális megélhetés nem ártana. Tudod, munkahely. Mindegy a szerelem vak, értem én, hogy elnézed neki.

Énsem szeretem a túl szép fiúkat, elég ha én vagyok nagyképű. Azért ha csalna, én beszélnék vele finoman, de megértem, én sem szeretnék ki belőle.

Tudod az ezoterikusok élete már csak ilyen! A szkeptikus fikázza az angyalmágust, az angyalmágus fikázza a feketemágust, a feketemágus fikázza a szkeptikusokat, a végén fikáz mindenki mindenkit. Mindegy miért. De azért a "mágus" oldal össze fog tartani, akármilyen színű is legyen. Ha fikázva is, de a sötét oldal kijelenti, a szakmai jótanácsot, hiszen az urad már feketemágus ha csal, ezért segíteni szeretne neki. Mégha a módszerétől hány is, hogy nyíltan nem vállalja fel, hogy "rossz mágiát űz". Még ha fikázva is, akkor is összetart az ezohívő. Szakmai tanácsa meg: Egész fogasan tiszta szívből mosolygó, lehetőleg minél tisztább tekintetű kép. S a neve sem illik rá (szerintem).

Ettől függetlenül meg elismerésem az uradnak, jól nyomja!!! Király. Én nem kerestem ennyi pénzt, mint ő, szóval, lehet hogy szakmailag én tévedek! Lehet, hogy nem, mert a pofámon meg nem lenne bőr pénzt elkérni ezekért.

Magamba nézek, ó, igen fikázok, mert a "fekete" fikázni fogja a "fehéret" okból. Mivel csak kép van meg név, azt. Mert mást nemtud. Nyugi, átlagos az urad, semmi különös nincs rajta, csak nem állunk egy oldalon ez az igazság, ezért fikázom.

Amúgy. Akkor magamba nézek és megkérdezem, vagyok-e olyan jó ember, mint ő. Annak alapján,amit tudok róla, mondjuk úgy, hogy én belekötök igazságtalanul, ugyanakkor az urad meg pénzt húz le másoktól a segítségért, szóval. Mindketten ganéj emberek vagyunk ám!

2012. okt. 21. 23:26
 38/136 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem az uram férfi vagyok és egy régi barátja. Egy képet láttál róla és ezért nem is tudhatsz semmit és nem is mondtam hogy szeressétek meg, csak azt, hogy ne gúnyolódjatok rajta. Ha valaki nem érdemli meg, akkor az ő, aki önzetlenül segít másokon.
2012. okt. 21. 23:32
 39/136 Zsizsik666 ***** válasza:
Bocsi. Nincs bajom a homokosokkal sem nagyon, habár egyet sem ismerek, de felőlem ugyan nyomhatják, érted, nekem nem ártotok vele.
2012. okt. 21. 23:36
 40/136 Zsizsik666 ***** válasza:
Ha már itt tartunk, hogy segít, kéne egy kis pénz, hogy haladjak. Tudod, a jósok, mágusok, és a hoponopopósok is összetartanak...
2012. okt. 21. 23:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!