Lehet hogy nem volt a legjobb a név választása, de ezért viccet űztök egy emberből? Én személyesen ismerem és el kell hogy mondjam, egy nagyon okos, művelt és becsületes ember, több ilyen kéne a világnak. Mindig segít mindenki önzetlenül ,mindenki mást maga elé helyez stb...
Rengeteg rászorulón segített már, ha az ismerőivel baj van rögtön rohan, hogy segítsen és most nézzetek magatokba és kérdezzétek meg ,ti vagytok ilyen jó emberek?
Ha igen, akkor be kéne látnotok, hogy nem kéne gúnyt űzni belőle, ha pedig nem, akkor nincs jogotok gúnyt űzni egy ilyen emberből!
Gondolkozz! miért csinálják szerinted? mellesleg nem kötelezö az oldalt látogatni.
2012. okt. 24. 20:47
92/136 A kérdező kommentje:
Előbb írták, hogy ha én nem lennék mér rég elfelejtették volna, arra írták ezt.
Mennyi csaló meg szélhámos van ezen az oldalon? Őket bezzeg nem bántják, még hisznek is nekik.
2012. okt. 24. 21:00
93/136 Malats válasza:
És? egészségükre. Az itteni csalok legalalább ingyen szorakoztatnak.
2012. okt. 24. 21:11
94/136 A kérdező kommentje:
Kár már ezt tovább folytatni. Mind azon élvezkedtek, hogy viccet csináltok másokból, legyen az ártatlan vagy bűnös. Csak egy név miatt viccet kell csinálni egy emberből, meg kell sérteni, tönkre kell tenni vele a mindennapjait és lerombolni az önbizalmát. Szörnyű emberek vagyok. Egy nap mind a pokolra fogtok jutni.
2012. okt. 24. 21:13
95/136 Malats válasza:
:D Ennyi komment alatt se fogtad fel, hogy mi bajunk van vele. Ám meg ugy legyen :) Nem aggodom.
2012. okt. 24. 21:23
96/136 anonim válasza:
jaj kérdező tényleg nem érted nem akarok bunkó lenni de fogd már fel kérlek hogy nem a neve miatt van mindenki ki akadva hanem attól, hogy képes 500ft/perc. elkérni egy embertől és nem csak angyal szem az akire ez irányul... nekik segítséget kéne nyújtaniuk a telefonálóknak de az mellet még jól el is húzzák a számlájukat és ott vannak ahol előtte ennyi erővel el olvashatnák a napi lapok horoszkópjait is annyira kevés amit így nyújtani tudnak a telefonálóknak tisztelet a kivételnek...oké hogy valamit valamiért na de azért ehhez is már pofa kell hogy valaki oda menjen dolgozni az ezo tv-hez úgy hogy profi látó médium...aki tényleg az, az nem fog el menni oda még azért sem ha az lenne a célja hogy minél több emberen tudjon segíteni érted?
2012. okt. 24. 21:24
97/136 A kérdező kommentje:
Angyalszem nem konkrétan a tévének dolgozik, sosem volt ott a műsorban, őt külön lehet hívni és sokkal többet mond/segít, mint aki a tévében van, mert ugye neki haladni kell.
Azt, hogy mennyit fizessenek a hívásért, nem ő találja ki, hanem a vezetők. Azért ment oda, hogy többen ismerjék meg és több embernek tudjon segíteni.
2012. okt. 24. 21:34
98/136 anonim válasza:
jaj nekem ez sok mára -.-
2012. okt. 24. 21:47
99/136 Malats válasza:
Ám ha annyira nem tetszik neki a dolog, mègis nézi az oldalt, (?!) miért nem áll ki ö saját maga, és irja le nekünk hogy mit mièrt csinál? ennyi tartás, bátorság már nincs benne?
2012. okt. 24. 21:52
100/136 A kérdező kommentje:
Azért, mert ő utál vitatkozni, nem szeretne véletlen sem megsérteni másokat, és tudja, hogy ezen az oldalon nem lehet normálisan beszélgetni. Engem is le akart arról beszélni, hogy ide írja, de meg kell védenem a barátomat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!