Miért űz mindenki viccet angyalszemből?
Lehet hogy nem volt a legjobb a név választása, de ezért viccet űztök egy emberből? Én személyesen ismerem és el kell hogy mondjam, egy nagyon okos, művelt és becsületes ember, több ilyen kéne a világnak. Mindig segít mindenki önzetlenül ,mindenki mást maga elé helyez stb...
Rengeteg rászorulón segített már, ha az ismerőivel baj van rögtön rohan, hogy segítsen és most nézzetek magatokba és kérdezzétek meg ,ti vagytok ilyen jó emberek?
Ha igen, akkor be kéne látnotok, hogy nem kéne gúnyt űzni belőle, ha pedig nem, akkor nincs jogotok gúnyt űzni egy ilyen emberből!
Megérte végigolvasni, Zsizsiken besírtam :D
A kérdezőnek a válaszom:
"Lehet hogy nem volt a legjobb a név választása, de ezért viccet űztök egy emberből?"
Milyen jogon nevezi el magát Atlantiszi fényjárónak vagy Angyalszemnek? Miért nem szimplán József?
"egy nagyon okos, művelt és becsületes ember...segít mindenki önzetlenül"
Ezekkel a jelzőkkel nem illetnék olyan személyt, aki visszaél egyes emberek naivitásával és gátlástalanul kihúzza belőlük akár az utolsó forintot is. Kihasználja, hogy sok ember magányos, nincs kihez fordulniuk és ekkor ő "önzetlenül" "segít".
"Rengeteg rászorulón segített már, ha az ismerőivel baj van rögtön rohan, hogy segítsen és most nézzetek magatokba és kérdezzétek meg ,ti vagytok ilyen jó emberek?"
Még szép, hogy segítek ahol tudok és rohanok, ha valamelyik ismerősömnek szüksége van rám. DE! Sosem kértem 485 Ft percdíjat a segítségemért.
"Ha igen, akkor be kéne látnotok, hogy nem kéne gúnyt űzni belőle, ha pedig nem, akkor nincs jogotok gúnyt űzni egy ilyen emberből!"
Eszembe sem jutott gúnyt űzni belőle. Amíg meg nem néztem a linket, azt sem tudtam kiről van szó. Egy ilyen szélhámosból nemhogy gúnyt űzni nem kéne, hanem szóra sem kellene méltatni.
"Milyen jogon nevezi el magát Atlantiszi fényjárónak vagy Angyalszemnek? Miért nem szimplán József?"
Tudod, a mai világban az embereknek nem elég annyi, hogy József, valami olyan kell, ami felkelti az érdeklődésüket. Atlantiszi fényjárónak nem ő hivatja magát, hanem a mágus találkozón nevezték el.
"Ezekkel a jelzőkkel nem illetnék olyan személyt, aki visszaél egyes emberek naivitásával és gátlástalanul kihúzza belőlük akár az utolsó forintot is. Kihasználja, hogy sok ember magányos, nincs kihez fordulniuk és ekkor ő "önzetlenül" "segít". "
Nem él vissza az emberek hiszékenységével. Ő mindent megmond mindig őszintén. Ugye minden a fejben dől el és ő ezen próbál segíteni, de amikor lát más embert, aki jobban megtudja oldani a páciens problémáját, akkor rögtön hozzá küldi.
"Még szép, hogy segítek ahol tudok és rohanok, ha valamelyik ismerősömnek szüksége van rám. DE! Sosem kértem 485 Ft percdíjat a segítségemért."
Itt sem ő kér ennyi pénzt, nem ő dönti el, hanem a munkáltató.
"Eszembe sem jutott gúnyt űzni belőle. Amíg meg nem néztem a linket, azt sem tudtam kiről van szó. Egy ilyen szélhámosból nemhogy gúnyt űzni nem kéne, hanem szóra sem kellene méltatni."
Nem is neked szólt, hanem azoknak, akik nap mint nap rajta gúnyolódnak.
"Tudod, a mai világban az embereknek nem elég annyi, hogy József, valami olyan kell, ami felkelti az érdeklődésüket. Atlantiszi fényjárónak nem ő hivatja magát, hanem a mágus találkozón nevezték el."
Tehát a neve kamu, nem is igaz, hogy ő egy atlantiszi fényjáró. Sok naiv ember pedig valami misztikumot képzel hozzá a neve alapján, hogy köze van Atlantiszhoz vagy ilyesmi és biztos vagyok benne, hogy sokan elhiszik, hogy ő egy Atlantiszi fényjáró. Tehát a neve egy hazugág és magában az emberben sincs semmi különös, átlagember..
"Nem él vissza az emberek hiszékenységével. Ő mindent megmond mindig őszintén. Ugye minden a fejben dől el és ő ezen próbál segíteni, de amikor lát más embert, aki jobban megtudja oldani a páciens problémáját, akkor rögtön hozzá küldi."
Igenis visszaél a hiszékenységükkel, kihasználja, hogy magányosak, nincs akit megkérdezzenek, ezért felhívják őt rengeteg pénzért cserébe (mellékes, hogy mennyit kap belőle), mire ő mond valamit, amit bármelyik hétköznapi ember is elmondhatna jóindulatból és ingyen. Ha valakik szeretnék azokat az embereket, törődnének velük, nem lenne szükség az ő "segítségére". De éppen ezzel él vissza.
"Itt sem ő kér ennyi pénzt, nem ő dönti el, hanem a munkáltató."
Azt viszont ő dönti el, hogy hajlandó-e olyan munkát elvállalni, ahol arra megy ki a "játék", hogy a magányos és naiv emberek zsebéből a lehető legtöbb pénzt kicsalják. Ő partner ebben, tehát ő sem különb, mint akitől a munkát kapja.
Durva példa: Ha valaki netán éhen halna amiatt, hogy vele beszélt 485 Ft percdíjért, vajon kinek a lelkén száradna ez a bűn? A munkáltatóén, mert munkát adott vagy az övén, mert megbolodította azt a bizonyos egyént azzal, hogy megoldást kínált bármilyen problémára?
Angyalszem az egy férfi jós, nem?
A jósokból mindenki gúnyt űz, nem csak belőle!
"Mágus találkozó"
Na ez olyan buli ahol nem szeretnék soha rész venni, tuti nincs még sör se.
Azért űznek viccet, mert Atlantiszi fényjárónak hívja magát. Azért ez a neve, mert sok ember szeret hallani Atlantiszról és ezósoknál a fejlett tudomány & spiritualizmus jelképe lett, ezért bizalmuk van ezen szó hallatán. A fényjáró, pedig szintén magasztos jelentésű szó, függetlenül attól hogy valós jelentés nem társúl hozzá.
Maga az atlantiszi fényjáró mint lény nem volt soha sem, hiszen Atlantisziak nem úgy hivatkoznak magukra hogy fényen jártak volna.
LÉNYEG : ANNYIRA ABSZÚRD, hogy sírni vagy röhögni lehet csak rajta.
Boszi talin nálunk van sör, összejönnek a csajok, földi boszorkányok, bár én utálom a sört. De ez a kérdés meg már 2X van kiemelve, és amikor megláttam először, reggel, kávé helyett kajak vérnyomáscsökkentővel kellett kezdeni a napom.
Alacsony vérnyomású embereknek sem ajánlom, hogy a kérdezőhöz hasonló értetlen emberrel megértesse magát...
Kérdező, ne szólj be. Többieknek írjál, én már elmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!