Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Miért űz mindenki viccet...

Miért űz mindenki viccet angyalszemből?

Figyelt kérdés

Lehet hogy nem volt a legjobb a név választása, de ezért viccet űztök egy emberből? Én személyesen ismerem és el kell hogy mondjam, egy nagyon okos, művelt és becsületes ember, több ilyen kéne a világnak. Mindig segít mindenki önzetlenül ,mindenki mást maga elé helyez stb...

Rengeteg rászorulón segített már, ha az ismerőivel baj van rögtön rohan, hogy segítsen és most nézzetek magatokba és kérdezzétek meg ,ti vagytok ilyen jó emberek?

Ha igen, akkor be kéne látnotok, hogy nem kéne gúnyt űzni belőle, ha pedig nem, akkor nincs jogotok gúnyt űzni egy ilyen emberből!

2012. okt. 21. 15:01
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/136 anonim ***** válasza:
0%
anygyalszemmel mi bajotok most? igenis működik minden amit mond csak hüje szkeptikusoknak bemagyarázták a fejükbe hogy nem de ettől még az igazság ott van aszt nem fogjátok megmásítani tudni! Idióta barom szkeptikusok csak fojton gyűlöletet tudtok csak kelteni, ez van, na léptem.
2013. febr. 12. 00:54
 132/136 A kérdező kommentje:

Teljesen egyet értek az előttem íróval.

Dalek, nem csak helytelenül írsz, de borzalmasan is fogalmazol. Nem lehet érteni, hogy mit akarsz közölni, pedig egy ilyen oldalon az lenne a lényeg. Minden rossz indulat nélkül, de te nem vagy idevaló.

2013. febr. 12. 10:10
 133/136 anonim ***** válasza:
neked semmi, közöd ahoz hogy én mit írók az oldalon és nem vagyok szkeptikus mert semmi sem lehetetlen egy kis fantáziával...:) ) és mielőtt beszélni kezdesz nézzél magadba ne engemet kritizálj nem én istenitem angyalszemet hanem te jézus eltörpűl, angyalszem mellett!!!!!:-D
2013. febr. 12. 10:38
 134/136 anonim ***** válasza:
és hozzá tennék még valamit, nem akarok veled vitatkozni angyalszem ről ha te úgy gondolod nekem ahoz semmi közöm nincsen nem akarok senkivel rosszab lenni!!!:)
2013. febr. 12. 10:53
 135/136 A kérdező kommentje:
Én sem akarok senkivel rosszban lenni, béke kedvelő vagyok, de ne nyilvánítsunk olyanról véleményt, akit nem is ismerünk.
2013. febr. 12. 12:01
 136/136 anonim ***** válasza:
istenem, mit, írtam, rosszab rosszban lenni ez akartam írni csak ez a ku*va táblagép bemásolja a szavakat:DDD
2013. febr. 12. 15:56
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!