Miért űz mindenki viccet angyalszemből?
Figyelt kérdés
Lehet hogy nem volt a legjobb a név választása, de ezért viccet űztök egy emberből? Én személyesen ismerem és el kell hogy mondjam, egy nagyon okos, művelt és becsületes ember, több ilyen kéne a világnak. Mindig segít mindenki önzetlenül ,mindenki mást maga elé helyez stb...
Rengeteg rászorulón segített már, ha az ismerőivel baj van rögtön rohan, hogy segítsen és most nézzetek magatokba és kérdezzétek meg ,ti vagytok ilyen jó emberek?
Ha igen, akkor be kéne látnotok, hogy nem kéne gúnyt űzni belőle, ha pedig nem, akkor nincs jogotok gúnyt űzni egy ilyen emberből!
2012. okt. 21. 15:01
121/136 Malats válasza:
A kerdezövel a vegtelensegig lehetne vitazni. Bar ezt nem lehet vitanak nevezni. Azt mar nem reszletezem miert, egyertelmü.
122/136 A kérdező kommentje:
Malast, várom a kérdésidet, amit már régebben megígértél.
2012. nov. 15. 14:14
123/136 Malats válasza:
Közvetlen utánam fel lettek téve. egy részük. Nincs kedvem telorol visszaböngészni, ès rájöttem hogy felesleges is lenne. A korábbiakban sem tudtál érdemben válaszolni, most se tudnál. Ha annyira ki akarsz állni a pajtásodért akkor nèzd vissza korábbi válaszaim, s reagálj méltoan. peace
124/136 Malats válasza:
Közvetlen utánam fel lettek téve. egy részük. Nincs kedvem telorol visszaböngészni, ès rájöttem hogy felesleges is lenne. A korábbiakban sem tudtál érdemben válaszolni, most se tudnál. Ha annyira ki akarsz állni a pajtásodért akkor nèzd vissza korábbi válaszaim, s reagálj méltoan.
125/136 anonim válasza:
ki az a angyalszem én csak most Regizztem. Szóval ki a Franc Az a Angyalszem! :D
126/136 A kérdező kommentje:
Nézz utána az interneten, elég híres.
2013. febr. 11. 13:04
127/136 anonim válasza:
Mekkoraegy kreténnek vagytok! Anygalszem igenis kiválló képességü ember!
128/136 anonim válasza:
most semm tudom ki. az a angyalszem nemtom három szeme van.. ) de mindegy nem tanáltam angyalszemet csak azt hogy mekkora egy luzer de őt sehol sem tanálni! :D
129/136 A kérdező kommentje:
Előbb tanulj meg írni és utána gúnyolódj egy olyan tanult, kedves emberen, te bitang.
2013. febr. 11. 17:23
130/136 anonim válasza:
miért te vagy angyalszem igaz hogy. Szarul írók, de akkor is nem tanáltam angyalszemet a francba!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!