Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Miért űz mindenki viccet...

Miért űz mindenki viccet angyalszemből?

Figyelt kérdés

Lehet hogy nem volt a legjobb a név választása, de ezért viccet űztök egy emberből? Én személyesen ismerem és el kell hogy mondjam, egy nagyon okos, művelt és becsületes ember, több ilyen kéne a világnak. Mindig segít mindenki önzetlenül ,mindenki mást maga elé helyez stb...

Rengeteg rászorulón segített már, ha az ismerőivel baj van rögtön rohan, hogy segítsen és most nézzetek magatokba és kérdezzétek meg ,ti vagytok ilyen jó emberek?

Ha igen, akkor be kéne látnotok, hogy nem kéne gúnyt űzni belőle, ha pedig nem, akkor nincs jogotok gúnyt űzni egy ilyen emberből!

2012. okt. 21. 15:01
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/136 A kérdező kommentje:
Tudod sok minden fejben dől el és Angyalszem így nyújt segítséget, de a legtöbb jóssal ellentétben ő tényleg helyes irányba tereli az embert, ha látja hogy itt szavakkal nem segíthet, akkor küldi el a megfelelő szakemberhez.
2012. okt. 22. 22:04
 62/136 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de te biztos nem vagy százas, se vicces.
2012. okt. 22. 22:16
 63/136 Malats ***** válasza:
Hát ez már vàlasz volt a javábol. Én erre már nem tudok reagálni. Kérdezö, èn ingyen és bérmentve ajánlom neked, hogy keress egy orvost, és járd ki a 8. általánost mégegyszer, mert minden bizonnyal képtelen vagy értelmezni, mit irtam, és hogy mit jelent egy érdemi reakcio.
2012. okt. 22. 22:16
 64/136 Zsizsik666 ***** válasza:

Na mégegyszer akkor ha ilyen vagy, hogy nem találod:

"Gratulálok. Ez már valami. Csak tudnám hogy akkor a pszihologus, vagy a különb tanácsadok mit csinálnak. És! még ezoterikus tartalmat sem igérnek. De ezek tul kommerszek, és inkább értenek a dolgukhoz. semmi izgi, igaz is. tudod mit? egy ezresér én is megmondom neked 2 percben hogy ha fáj a hasad, menj orvoshoz. söt. emellé még valami jo kis aura bántalmat is észrevételezek. Csak hogy tudd, ismerek n is Ezo tv. s arcot, és tudom azt is hogy a vonalba kerülök fele kolléga, pajti, haver stb. a maradék meg csak szimplán 'szerencss' áldozat. Ja persze a barátaimnak a téma ingyenes, csak hogy önzetlen maradjak, és jo ember, de hat a birkak kit rdekelnek, nem? gratulálok a barátságodhoz.De ne itt reklámozd hogy te hogy látod öt. ez a tényeken nem változtat."

Miért PÉNZÉRT jósol meg segít??????????????????????????????????????????????????????????????????

Drága a percdíj!!!

Ez neked önzetlen segítség?

2012. okt. 22. 22:23
 65/136 A kérdező kommentje:
Valamiből meg kell élnie. Te is dolgozol és gondolom pénzt is kapsz érte. Ez a világ rendje, a világ a pénz körül fogod. Ha van pénzed, akkor vagy valaki, ha nincs akkor senki.
2012. okt. 22. 22:27
 66/136 Zsizsik666 ***** válasza:
100%

"Ha van pénzed, akkor vagy valaki"

Tényleg? Mert a szegény ember neked senki? Ne legyél már ilyen nagyképű vazze.

(Tudod, aki igazán tud, az segít, és vagy munkát végez mellette, normális munkát, nem hókuszpókuszt, vagy, ha igen jól ért a jósláshoz, gyógyításhoz, akkor mindenki annyit ad neki, amennyit tud, vagy gondol.Így nem az utolsót venné el a bajba jutott emberektől, mert ez is előfordulhat, ugye.)

Nemtudom miért csak velem állsz szóba, de én már fáradok.

2012. okt. 22. 22:33
 67/136 anonim ***** válasza:
100%
Valamiből meg kell élni? Munka helyett abból, hogy átverünk másokat??? Észnél vagy, kérdező??
2012. okt. 22. 22:40
 68/136 Malats ***** válasza:
95%
És igen. Dolgozok. Vendéglatasban, konyhan. És igen, ez is arra megy , hogy a vendég fizessen, csak hogy kap is érte valamit, és nem hirdetem magam a tv ben hogy biza ha az én ételem megszaglaszod(mer ugye kézzelfoghato segitséget nem adhatunk!) akkor jobb lesz neked. És nem lobálom az éhezök elött se a steaket 500 forintos percdijér.
2012. okt. 22. 22:47
 69/136 A kérdező kommentje:
Ő meg az embereken segít, mindkét munkára szükség van. Neked jól esne, ha veled poénkodnának és téged gúnyolnának? Angyalszemnek sem esik jól, mikor ezeket olvassa.
2012. okt. 23. 11:11
 70/136 anonim ***** válasza:
95%
Örülünk neki, ha nem esik neki jól. Legalább elgondolkodik az a sarlatán. Legalább tudja, hogy az emberek mit gondolnak róla.
2012. okt. 23. 11:14
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!