Lehet hogy nem volt a legjobb a név választása, de ezért viccet űztök egy emberből? Én személyesen ismerem és el kell hogy mondjam, egy nagyon okos, művelt és becsületes ember, több ilyen kéne a világnak. Mindig segít mindenki önzetlenül ,mindenki mást maga elé helyez stb...
Rengeteg rászorulón segített már, ha az ismerőivel baj van rögtön rohan, hogy segítsen és most nézzetek magatokba és kérdezzétek meg ,ti vagytok ilyen jó emberek?
Ha igen, akkor be kéne látnotok, hogy nem kéne gúnyt űzni belőle, ha pedig nem, akkor nincs jogotok gúnyt űzni egy ilyen emberből!
Zsizsik666 te tökételes külsővel rendelkezel? Viccet félre téve nézzél már kicsit tükörbe ember !oké hogy csaló az ember de hogy jösz már ahhoz hogy le szóld a külsejét nem tehet senki arról hogy nem brad pittnek születik vagy te maga brad pitt vagy nem hiszem...
2012. okt. 21. 19:16
22/136 Zsizsik666 válasza:
Állítólag tökéletes, de nekem nem tetszik. Ez meg olyan, amilyen, csak mondom, hogy a Husky szem jobban illene, találóbb lenne:D S Kicsit golyó feje van. De ismerek rosszabbat is, nagy kapaorrú gyógyítót, óriási bele van:D
Na mindegy viccet félretéve, nemis arra mondtam, nézdmeg jobban, olyan mintha bőgne, úgy állítja a száját XD Szóval nem valami jókép, cserélje le.
2012. okt. 21. 19:22
23/136 Zsizsik666 válasza:
Ja most nemnézek tükörbe, mert fáradt vagyok, poronkotródó tanfolyamot végeztem, tehát most a poron kotródom.
2012. okt. 21. 19:23
24/136 Zsizsik666 válasza:
Sőt! Nemcsak a szája, nem tetszik. (Ritka aki nem tetszik nekem, pl, én sem magamnak, de bevallom én gonosz vagyok)
Olyan feje van, mint aki csalni akar. Csalafinta pofát vág. Mint mikor a muter csalt kártyán, pont olyan!
2012. okt. 21. 19:29
25/136 Malats válasza:
Zsizsik , szerinted vicces vagy?
2012. okt. 21. 20:53
26/136 A kérdező kommentje:
Nem a kinézete a lényeg, a feleségének tetszik, ez a lényeg. Itt az a lényeg, hogy viccelődtök rajta, kigúnyoljátok nap mint nap, mikor ő egyáltalán nem ezt érdemli.
2012. okt. 21. 21:09
27/136 Zsizsik666 válasza:
Hopp, elment a nevem is poronkotródó tanfolyamra. Nem, nem én, hanem ez a kérdés vicces, meg a másik reinkarnációs, egy órája röhögök :D Nem tehetek róla, ezvan, ilyen vagyok.
tudhatnád kérdező, hogy minden ezóson röhögnek. Hülyeséget félretéve ennyi. mindegy jó vagy rossz ember.
u.i.: a kép akkor sem jó.
2012. okt. 21. 21:16
28/136 anonim válasza:
Miért ne gúnyolna ki bárki egy szélhámost? Még mindig jobb, ha kigúnyolja, mintha bedől neki!
2012. okt. 21. 21:16
29/136 anonim válasza:
Én sem vagyok hiszékeny de nagyon rossz indulatuak vagytok most! ne a külsejét vegyétek gúny célul! Ez meg titeket minősit hogy nem tudtok már másba bele kötni csak abba hogy néz ki!tényleg most már a viccnek is van határa mondjuk a reinkarnációs vérfürdös csajon és is röhögtem de ez már nem vicces!oké aki itt tesz fel kérdést vállalja érte a felelőséget ez esetben a negatívumokat is:-) de azért emberek külsejével ne viccelődjetek már mert ahogy ki néz arról ő nem tehet attól függetlenül jó ember is lehet a magán életben viktorunk sem valami adonisz még is a nép őt választotta :DDaz tény hogy gajra viszi az országot de a családi életbe biztos jó fej van pár gyereke ha jól tudom és gondolom szereti is őket máskép nem lenne nagy családosXDXD
2012. okt. 21. 21:41
30/136 Zsizsik666 válasza:
De. Oly csalafintán les ránk a kártya mögül. Hitelesebb képet kérünk, amin látszik, nem csal! Mert ezen látszik, hogy igenis csal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!