Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Miért űz mindenki viccet...

Miért űz mindenki viccet angyalszemből?

Figyelt kérdés

Lehet hogy nem volt a legjobb a név választása, de ezért viccet űztök egy emberből? Én személyesen ismerem és el kell hogy mondjam, egy nagyon okos, művelt és becsületes ember, több ilyen kéne a világnak. Mindig segít mindenki önzetlenül ,mindenki mást maga elé helyez stb...

Rengeteg rászorulón segített már, ha az ismerőivel baj van rögtön rohan, hogy segítsen és most nézzetek magatokba és kérdezzétek meg ,ti vagytok ilyen jó emberek?

Ha igen, akkor be kéne látnotok, hogy nem kéne gúnyt űzni belőle, ha pedig nem, akkor nincs jogotok gúnyt űzni egy ilyen emberből!

2012. okt. 21. 15:01
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/136 Malats ***** válasza:
90%
Gratulálok. Ez már valami. Csak tudnám hogy akkor a pszihologus, vagy a különb tanácsadok mit csinálnak. És! még ezoterikus tartalmat sem igérnek. De ezek tul kommerszek, és inkább értenek a dolgukhoz. semmi izgi, igaz is. tudod mit? egy ezresér én is megmondom neked 2 percben hogy ha fáj a hasad, menj orvoshoz. söt. emellé még valami jo kis aura bántalmat is észrevételezek. Csak hogy tudd, ismerek èn is Ezo tv. s arcot, és tudom azt is hogy a vonalba kerülök fele kolléga, pajti, haver stb. a maradék meg csak szimplán 'szerencsès' áldozat. Ja persze a barátaimnak a téma ingyenes, csak hogy önzetlen maradjak, és jo ember, de hat a birkak kit èrdekelnek, nem? gratulálok a barátságodhoz.De ne itt reklámozd hogy te hogy látod öt. ez a tényeken nem változtat.
2012. okt. 22. 00:16
 52/136 Zsizsik666 ***** válasza:
94%
Bizony az. De én legalább bevallom: rossz vagyok. Szégyen vagyok, gonosz vagyok...khm. Angyalszem miért nem?
2012. okt. 22. 00:16
 53/136 Zsizsik666 ***** válasza:
100%

Szóval a cikk szerint peperelték. Gratulálok hozzá! Így tovább!

(addig is még nem bukik le...tudod, a pénzem!)

2012. okt. 22. 00:21
 54/136 A kérdező kommentje:
Látszik a szöveg értés sem megy. Nem perelte be senki, csak elmondta, hogy ha olyan a helyzet ő nem csapja be az embereket, mint ahogy te hiszed, hanem ügyvédhez küldi őket.
2012. okt. 22. 00:26
 55/136 Zsizsik666 ***** válasza:
95%

Ha nem küldené, meg utólag háborodhatna fel az ember, ó, milyen jó rafkós! Nekem még tanulni kell ezt.

Így nem csapja be, logikus, viszont, így nyugodtan elveheti a nem éppen kevés pénzt.

2012. okt. 22. 00:29
 56/136 Malats ***** válasza:
90%
Az én válaszomon megint atsiklott a kérdezö. tényleg szerelmes vagy, vagy fanatikus. Mindegy, nem is erölködök tovább , legyetek boldogok a kemény munkàval és önzetlenül megszerzett zsákmánybol. nyeljetek sünt.
2012. okt. 22. 00:37
 57/136 Malats ***** válasza:
90%
Ja és még valami. az alap kérdésre egy egyszerü válasz : mert egy vicc, egy drága és rossz vicc.
2012. okt. 22. 00:42
 58/136 A kérdező kommentje:
Sajnálom Malast, átsiklottam a kérdésem felett, mert felidegesített, hogy ez az idióta, bocsánat de nem tudok mást mondani, itt össze vissza írogat, azt se tudja miről van szó és egy olyan embert sérteget, akit nem is ismer. Kérlek tedd fel a kérdést újra.
2012. okt. 22. 21:29
 59/136 anonim ***** válasza:

A kérdés így szólt:

"Egy hajó hosszának,az árbóc magasságának, a kapitány kisfiának és a kapitány életkorának szorzata 303335. Hány éves a kapitány?"

2012. okt. 22. 21:32
 60/136 Malats ***** válasza:
Te jo ég. ez már sok. Olvass vissza, erre nem gondoltál? de segitek, 51. válasz. várom az !érdemi! reakciot.
2012. okt. 22. 21:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!