Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Miért űz mindenki viccet...

Miért űz mindenki viccet angyalszemből?

Figyelt kérdés

Lehet hogy nem volt a legjobb a név választása, de ezért viccet űztök egy emberből? Én személyesen ismerem és el kell hogy mondjam, egy nagyon okos, művelt és becsületes ember, több ilyen kéne a világnak. Mindig segít mindenki önzetlenül ,mindenki mást maga elé helyez stb...

Rengeteg rászorulón segített már, ha az ismerőivel baj van rögtön rohan, hogy segítsen és most nézzetek magatokba és kérdezzétek meg ,ti vagytok ilyen jó emberek?

Ha igen, akkor be kéne látnotok, hogy nem kéne gúnyt űzni belőle, ha pedig nem, akkor nincs jogotok gúnyt űzni egy ilyen emberből!

2012. okt. 21. 15:01
 81/136 Zsizsik666 ***** válasza:
93%
Elfogadom, ha nem vicces, nem is poénnak szántam, ide xanax kell, nagyon belelovalltad magad a témába. Mondjuk én elmennék kivizsgálásra is , tudod szakemberhez, ha ennyire értetlen lennék meg fanatikus. Elég szűk látókörű is vagy, meg te magad sem hiszel a jóslásban, mégis helyesnek tartod, hogy pénzért jósol. Tegye ingyen, és éljen másból, így az ezotériát sem fikázza le. S akkor majd rámondjuk, hogy jó ember, nem kell sírnia.
2012. okt. 23. 13:01
 82/136 anonim ***** válasza:

beszedem a xanaxom nincs semmi panaszom kicsikét le fekszem és szép lassan el alszom be teszem a zeném mert magamat hallgatom:DXD

http://www.youtube.com/watch?v=cZs1CGhnOPo

2012. okt. 24. 10:37
 83/136 A kérdező kommentje:
Te is viccesnek érzed magad, keresztes lány?
2012. okt. 24. 15:40
 84/136 Zsizsik666 ***** válasza:
100%
82.: XDXD
2012. okt. 24. 19:32
 85/136 anonim ***** válasza:
93%
én? holt nyugodt vagyok:D de látom te ma még nem vetted be a xanaxod...pedig zsizsik megmondta nem árt hogy ne légy ideges de most, hogy mondod kéne nevet váltanom egész jó ez a megnevezés:D illik rám most már mindenki tudja az "ördög" nője vagyok nem akartam elárulni nehogy féljenek tőlem esetleg hozzám jöjjenek idő pontot kérni... de most már mind1 nem titkoljuk tovább azért az rosszul esik, hogy nem is gratulálsz most tényleg sírni fogok 60 hozzászólás után már azt hittem ismerjük egymást de kiderül, hogy ilyen faragatlan vagy és csak le keresztes lányozol ...:$
2012. okt. 24. 20:08
 86/136 A kérdező kommentje:

Mit csináljak, amikor én csak meg akarok védeni egy embert, de te csak elhülyéskeded az egészet és komolytalanná teszed?

Látszik, hogy kit szolgálsz...

2012. okt. 24. 20:27
 87/136 anonim ***** válasza:
97%
Kedves kérdező, minél jobban véded a büdös kuruzslót, annál többet ártasz neki. Nem veszed észre? Már régen nem is beszélne róla senki, mert kit érdekelne a rókalelkű szélhámos, ha nem hadakoznál itt folyton a "bántása" ellen.
2012. okt. 24. 20:32
 88/136 anonim ***** válasza:
94%
igen épp ezért hergeli zsizsik is már napok óta de nem veszi észre csak hajtja a maga igazát..:S már bocs de ez az igazság:S
2012. okt. 24. 20:39
 89/136 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy egyáltalán nem felejtik el. Minden nap jönnek az atlantiszi fényjárós kérdések, válaszok.

Tudod milyen megalázó egy embernek, amikor rajta viccelődnek nap mint nap?

Innen látszik milyen szörnyű ember vagy, hogy még ezt a kis segítséget is félted tőle.

2012. okt. 24. 20:44
 90/136 Malats ***** válasza:
82%
Én megprobáltam meggyözni. Makacs a kérdezö. Csak mire fel?
2012. okt. 24. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!