Mit gondoltok a vegán emberekről?
Tisztában vagyok a fogalmakkal és elmondtam a véleményem aminek a felét orvosok támasztják alá + az én véleményem amit ugye szabad
Te csupán csak hülyének nézed az embereket akik nem azt vallják amit te és lenézed őket szóval a vitának semmi értelme
Gondolkodj egy kicsit és nézz utánna pár dolognak ne okoskodj
Én nem nezlek le egyszerűen rossz a hozzáállásod dolgokhoz így nem lehet értelmesen beszélni
Tele van vitaminnal D vitamin kalcium
Mi van az anyateljel azt se igyon a gyerek ?
Bizonyíték? :D
Egyrészt, csak mert valamiben van minimális hasznos anyag, még van benne koleszterin is, kazein is meg emlőshormonok is, stb.
Az általad említett mikrotápanyagoknak messze nem a tej a legoptimálisabb forrása.
Amúgy, mit gondolsz, csecsemőkorban a saját fajodnak a anyatejét fogyasztani ugyanaz, mint felnőttkorban egy másik emlősállat anyatejét? :D
Egyaltalan nem kis mértékben tartalmaz vitaminokat és a jó koleszterinre szüksége van a Szervezetnek
és ajánlom figyelembe ezt az oldalt igen tisztában vagyok vele hogy a vegetáriánus a nem vegán de ugyebár te sem eszel húst
Várom az okoskodásodat a megszokott lekezelő stílusodban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!