Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mit gondoltok a vegán emberekről?

Mit gondoltok a vegán emberekről?

Figyelt kérdés
Jó, amit csinálnak vagy éppen ellenkezőleg, káros az egészségükre, illetve csak divatból nem esznek semmi állati eredetűt, majdnem hogy különcködnek?

2018. febr. 25. 15:16
 81/119 anonim ***** válasza:
0%
Próbáltam nem általánosítani mikor azt írtam hogy "azok közé a vegák közé tartozol... " De te pont azok közé tartozol :D
2018. márc. 3. 19:38
 82/119 anonim ***** válasza:
0%
Na szép estét egye mindenki azt amit akar
2018. márc. 3. 19:39
 83/119 anonim ***** válasza:
79%
Alapvető fogalmakkal nem vagy tisztában, érvelni meg nem vagy hajlandó, nem is tudsz, de azért ideszrod a semmit sem jelentő véleményedet, amit nekem komolyan kéne vennem.. LOL
2018. márc. 3. 19:41
 84/119 anonim ***** válasza:
0%

Tisztában vagyok a fogalmakkal és elmondtam a véleményem aminek a felét orvosok támasztják alá + az én véleményem amit ugye szabad

Te csupán csak hülyének nézed az embereket akik nem azt vallják amit te és lenézed őket szóval a vitának semmi értelme

Gondolkodj egy kicsit és nézz utánna pár dolognak ne okoskodj

Én nem nezlek le egyszerűen rossz a hozzáállásod dolgokhoz így nem lehet értelmesen beszélni

2018. márc. 3. 19:54
 85/119 anonim ***** válasza:
Te írtad, hogy a tej egészséges, ami mellett nem tudsz érvelni, ez van. lol
2018. márc. 3. 20:01
 86/119 anonim ***** válasza:
0%

Tele van vitaminnal D vitamin kalcium

Mi van az anyateljel azt se igyon a gyerek ?

2018. márc. 3. 20:06
 87/119 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyíték? :D

Egyrészt, csak mert valamiben van minimális hasznos anyag, még van benne koleszterin is, kazein is meg emlőshormonok is, stb.

Az általad említett mikrotápanyagoknak messze nem a tej a legoptimálisabb forrása.

Amúgy, mit gondolsz, csecsemőkorban a saját fajodnak a anyatejét fogyasztani ugyanaz, mint felnőttkorban egy másik emlősállat anyatejét? :D

2018. márc. 3. 20:17
 88/119 anonim ***** válasza:
17%

Egyaltalan nem kis mértékben tartalmaz vitaminokat és a jó koleszterinre szüksége van a Szervezetnek

és ajánlom figyelembe ezt az oldalt igen tisztában vagyok vele hogy a vegetáriánus a nem vegán de ugyebár te sem eszel húst

[link]

Várom az okoskodásodat a megszokott lekezelő stílusodban

2018. márc. 3. 20:24
 89/119 anonim ***** válasza:
100%
NATURPORTAL.HU B+ LOL
2018. márc. 3. 20:25
 90/119 anonim ***** válasza:
100%
Idiótább cikket nem találtál?
2018. márc. 3. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!