Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegán ételrendeléshez tippek,...

Vegán ételrendeléshez tippek, hogy honnét rendelhetnék?

Figyelt kérdés
Sokat nezegettem mar az interneten, de vagy csak vega valasztek vagy nagyon draga volt. Otletek, hogy honnet rendelhetnenk vegan ebedet? Megy a zold kez!:-)

#étel #vegán #ételrendelés #vega #vegán ételrendelés
2018. febr. 22. 08:39
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
En a Napos Oldal vegan etterembol szoktam rendelni. Nem is tul draga szerintem, es az etelt nekem meg frissen szoktak kihozni :)
2018. febr. 22. 09:30
 2/6 anonim válasza:
100%

Szia,

Egészségkonyha és Teletál is rendelkezik vegán választékkal (1 leves, 2 főétel mindkét esetben)

2018. febr. 22. 12:35
 3/6 anonim válasza:
41%
Teletál az nagy ötlet, most foglalt le a NÉBIH több tonna romlott kaját.
2018. febr. 22. 12:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Olcsót nem fogsz találni, esetleg kevésbé drágát. Sajnos, a vega-vegán helyek mindig drágák.

A vegafutárt nézted már? Egy időben rendeltem tőlük, finomat főznek. Vegafood is jó hamikat készített anno. Nem tudom, meg van-e még, tőlük nagyon régen rendeltem.

2018. febr. 22. 13:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:*
2018. febr. 23. 11:36
 6/6 anonim válasza:
Teletál soha többet. Kedden kukacos tört krumplit kaptam!!!
2018. márc. 3. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!