Mit gondoltok a vegán emberekről?
Figyelt kérdés
Jó, amit csinálnak vagy éppen ellenkezőleg, káros az egészségükre, illetve csak divatból nem esznek semmi állati eredetűt, majdnem hogy különcködnek?2018. febr. 25. 15:16
71/119 anonim válasza:
Okoskodni bárki tud de igazából semmit ertelmeset nem írtál le csak rizsa az egész :D
Ja és LOL
72/119 anonim válasza:
Ez azért van, mert rákos lettem a szójától.
73/119 anonim válasza:
Legalább bevallom hogy okoskodsz LOL
74/119 anonim válasza:
Erirtam :D bevallod de így is úgy is igaz
75/119 anonim válasza:
Ajánlom számodra a tehénagyat, abban van a legtöbb koleszterin, az való neked!:)
76/119 anonim válasza:
Attól még hogy eszek húst és szeretem nem arra megyek hogy a legtöbb koleszterin legyen benne
Ezzel az erővel ajánlom neked a legelőkön levő füvet az állatoknak bejött
LoL
77/119 anonim válasza:
Amikor a tükörbe nézel, felismered, hogy az te vagy, vagy azt hiszed, hogy nem vagy egyedül?
79/119 anonim válasza:
Csak érdekel, hogy vagy-e annyira hülye.
80/119 anonim válasza:
Most azt hiszed vicces vagy igaz ?
Ki is néz hülyének mást?....
Attól még hogy más a véleményem nem vagyok hülye viszont ez a hozzáállas az emberekhez nem pont a legjobb
Pont azért írtam hogy inkább hagyom mert ez lesz belőle és ennek semmi érteleme :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!