Mit gondoltok a vegán emberekről?
Isten a tanúm, hogy nem gondolok róluk semmit!
Annyira magánügy ...
Érdekes felvetések.
1. Hogy lehetne divat, amikor az emberek 90%-a utál minket, pusztán mert mást eszünk, mint ők?
2. Miért különcködés az, ha egy egészséges, környezetkímélő, fenntartható étrendet követek?
Mindemellett:
Az ADA, BDA, CDA és az ACA is megerősítette már, hogy a vegán életmód kifejezetten egészséges, csökkenti többféle rák kialakulásának az esélyét (főleg emésztőrendszeri, prosztata-és mellrák); csökkenti a szív-és érrendszeri, máj-és vetebetegségek kialakulásának és a szívbetegség esélyét. A vegán emberek között lényegesen alacsonyabb a túlsúlyosak és hiánybetegséggel küzdők száma, ill. a vegán fiatalok a nassolás helyett inkább gyümölcsökhöz, olajos magvakhoz nyúlnak (ADA). Azt is kimutatták már, hogy a vegán gyermekek fejlődésben semmivel nem maradnak el a kortársaiktól, ellenben ritkábban betegek.
4.: hormonok természetes úton vannak a húsban, tejben, tojásban, mivel az állatok és az ember teste is csak hormonokkal működik, és minden termékben, ami nem növényi eredetű, hormonok vannak.
Az anyatej (tehéntej és ezekből készült termékek) kifejezett céllal tartalmaznak hormonokat az újszülött számára, nem a tehén baja, hogy te iszod meg a borjúnak szánt tejet, a sok növekedési hormonnal.
,,Azt is kimutatták már, hogy a vegán gyermekek fejlődésben semmivel nem maradnak el a kortársaiktól, ellenben ritkábban betegek."
Ezt most komolyan valaki komolyan gondolja?
Divat: a szomszéd Dzsesszika :o) is az, én is az leszek. Milyen menő már, érzem, ettől én is különleges leszek.
Különcködés alatt azt értem, hogy pl. vendéglőben, szomszédnál stb.. mindent megjegyez, hogy van-e benne ez-az, mert ő semmi állatit nem eszik, prézliben nem lehet tojás a rántott cukkinin stb.
De persze, mindenki azt eszik, amit akar, nem akarok meggyőzni senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!