Mit gondoltok a vegán emberekről?
Na jó elég viccesen alakult ez a beszélgetés.
Beszéltek itt mozgalmakról meg állat/természetvédelemről...én kérek elnézést én nem tudtam,hogy vega létemre egy mozgalom tagja lennék?!
A másik pedig,hogy pont nem érdekel ki mit eszik, ha mellett eszik a báránysültet az sem zavar, én nem szeretem, soha nem kívánom a húst ez az ok amiért nem eszem.
Nyilván nagyon sok dolog változott viszont akkor is nagyon fontos volt és most is nagyon fontos a szervezetnek a hús és az állati eredetű termékek tej tojás stb ezt nem lehet megtagadni
Szóval LOL - ez csak annyit mond nekem hogy nem tudsz semmi értelmesen válaszolni inkább csak ezt írod szánalmas nem tudok mit írni már
:D
Na varj, majd amikor hazaerek irok neked valamit.
" Úgy látom te is azok közé a vegánok közé tartozol akik lenézik és hülyének tartják azokat akik nem ezt az életformát képviselik "
" De te túl elfogult vagy ezzel kapcsolatban hidd csak azt hogy neked van igazad és én vagyok a hülye tudatlan"
Szerintem ne akard kiforgatni a szavaimat, nem állítottam olyasmiket amit felvetettél.
" Minden nyáron megyek önkénteskedni állatvédő szervezetekhez és szemetszedesen se egyszer voltam de ezt még sorolhatnám"
A semminél ez is több. Az tény. Ugyanakkor az is tény, hogy az állattenyésztés a legkörnyezetkárosítóbb iparág, és a szemétszedés az marginális környezetvédő tett egy vegán életmódja mellett.
Ezenkívül elárulom, hogy attól, hogy összeszedik a szemetet az még nem fog eltűnni: vagy megy bele a földbe, vagy elégetik, bár ez utóbbi talán a legrosszabb. Az ideális az volna, ha nem is termelne az emberiség szemetet egyáltalán.
" A hús és az állati eredetű termékek fontosak az emberi szervezetnek "
Nem igaz. Az összes esszenciális tápanyag bevihető növényekből, ezt bármelyik kalóriatáblázat igazolja. Na meg félmilliárd vegánként élő ember is.
" Na jó elég viccesen alakult ez a beszélgetés.
Beszéltek itt mozgalmakról meg állat/természetvédelemről...én kérek elnézést én nem tudtam,hogy vega létemre egy mozgalom tagja lennék?! "
A hangsúly a mondandód azon részén van, hogy "vega létemre". Szó se volt a vegákról (ők jószerivel még a saját izmusukat sem értik). A kérdés a vegán emberekre irányult, és a diskurzus később ment át a vegánságra mint MOZGALOMRA.
" "nem egyéni szabad döntésed, legalábbis nem sokáig"
Na az ilyen kijelentések miatt tartom veszélyesnek a vegán "mozgalom" terjesztőit. "
:DD
Nem azért nem lesz szabad döntésed ebben, mert a csúnya gonosz vegánok leszedik a fejedet, ha húst mersz enni, hanem azért mert már a cégek is KISZÁLLNAK az állattenyésztésből mint iparágból, mert tisztában vannak vele, hogy fenntarthatatlan.
Laborhúsról hallottál már?
És ha mindenki vegán lenne nem lenne szemét vagy mi? Ez már teljesen más téma
És nyilván a laboratóriumi hús tojás stb sokkal elégségesebb ugye?
Igen tisztában vagyok vele hogy nem minden hús teljesen tiszta de az ilyen genkezelt cuccoktól bármi jobb
Nekünk is csirkék mi azoknak a tojását és húsát esszük az a legtermészetesebb
Majd a húsevő állatokat is világosítsátok már fel hogy rossz úton járnak
Mi a szar közünk van nekünk bármelyik ragadozó állathoz is? :D Ez már kb tényleg ovis szint, "hátazoroszlánhústeszikezéénis". Ez ember nem ragadozó.
A laborhús nem génkezelt alapesetben. Ez 2 külön dimenzió. Látszik, hogy mekkora szakértője vagy a témának :DD
De ez meddő vita, alap dolgokat nem fogsz fel, inkonzisztens és nem releváns dolgokkal próbálsz érvelni.
Megmondtam már az elején: téged úgyse fog meghatni semmi, csak fújod a magadét.
Bocsi, csak rákérdeznék, hogy nem vagy-e vallásos esetleg(?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!