Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mit gondoltok a vegán emberekről?

Mit gondoltok a vegán emberekről?

Figyelt kérdés
Jó, amit csinálnak vagy éppen ellenkezőleg, káros az egészségükre, illetve csak divatból nem esznek semmi állati eredetűt, majdnem hogy különcködnek?

2018. febr. 25. 15:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/119 anonim ***** válasza:
64%

Na jó elég viccesen alakult ez a beszélgetés.

Beszéltek itt mozgalmakról meg állat/természetvédelemről...én kérek elnézést én nem tudtam,hogy vega létemre egy mozgalom tagja lennék?!

A másik pedig,hogy pont nem érdekel ki mit eszik, ha mellett eszik a báránysültet az sem zavar, én nem szeretem, soha nem kívánom a húst ez az ok amiért nem eszem.

2018. márc. 2. 14:53
 42/119 anonim ***** válasza:
14%

Nyilván nagyon sok dolog változott viszont akkor is nagyon fontos volt és most is nagyon fontos a szervezetnek a hús és az állati eredetű termékek tej tojás stb ezt nem lehet megtagadni

Szóval LOL - ez csak annyit mond nekem hogy nem tudsz semmi értelmesen válaszolni inkább csak ezt írod szánalmas nem tudok mit írni már

2018. márc. 2. 17:11
 43/119 anonim ***** válasza:
100%

:D

Na varj, majd amikor hazaerek irok neked valamit.

2018. márc. 2. 17:38
 44/119 anonim ***** válasza:
0%
Lényegtelen mert egyikünk se tudja meggyőzni a másikat
2018. márc. 2. 17:41
 45/119 anonim ***** válasza:
100%

" Úgy látom te is azok közé a vegánok közé tartozol akik lenézik és hülyének tartják azokat akik nem ezt az életformát képviselik "

" De te túl elfogult vagy ezzel kapcsolatban hidd csak azt hogy neked van igazad és én vagyok a hülye tudatlan"

Szerintem ne akard kiforgatni a szavaimat, nem állítottam olyasmiket amit felvetettél.

" Minden nyáron megyek önkénteskedni állatvédő szervezetekhez és szemetszedesen se egyszer voltam de ezt még sorolhatnám"

A semminél ez is több. Az tény. Ugyanakkor az is tény, hogy az állattenyésztés a legkörnyezetkárosítóbb iparág, és a szemétszedés az marginális környezetvédő tett egy vegán életmódja mellett.

Ezenkívül elárulom, hogy attól, hogy összeszedik a szemetet az még nem fog eltűnni: vagy megy bele a földbe, vagy elégetik, bár ez utóbbi talán a legrosszabb. Az ideális az volna, ha nem is termelne az emberiség szemetet egyáltalán.

" A hús és az állati eredetű termékek fontosak az emberi szervezetnek "

Nem igaz. Az összes esszenciális tápanyag bevihető növényekből, ezt bármelyik kalóriatáblázat igazolja. Na meg félmilliárd vegánként élő ember is.

2018. márc. 2. 18:37
 46/119 anonim ***** válasza:
31%

" Na jó elég viccesen alakult ez a beszélgetés.

Beszéltek itt mozgalmakról meg állat/természetvédelemről...én kérek elnézést én nem tudtam,hogy vega létemre egy mozgalom tagja lennék?! "

A hangsúly a mondandód azon részén van, hogy "vega létemre". Szó se volt a vegákról (ők jószerivel még a saját izmusukat sem értik). A kérdés a vegán emberekre irányult, és a diskurzus később ment át a vegánságra mint MOZGALOMRA.

2018. márc. 2. 18:40
 47/119 anonim ***** válasza:
56%

" "nem egyéni szabad döntésed, legalábbis nem sokáig"

Na az ilyen kijelentések miatt tartom veszélyesnek a vegán "mozgalom" terjesztőit. "

:DD

Nem azért nem lesz szabad döntésed ebben, mert a csúnya gonosz vegánok leszedik a fejedet, ha húst mersz enni, hanem azért mert már a cégek is KISZÁLLNAK az állattenyésztésből mint iparágból, mert tisztában vannak vele, hogy fenntarthatatlan.

Laborhúsról hallottál már?

[link]

2018. márc. 2. 18:44
 48/119 anonim ***** válasza:
0%

És ha mindenki vegán lenne nem lenne szemét vagy mi? Ez már teljesen más téma

És nyilván a laboratóriumi hús tojás stb sokkal elégségesebb ugye?

Igen tisztában vagyok vele hogy nem minden hús teljesen tiszta de az ilyen genkezelt cuccoktól bármi jobb

Nekünk is csirkék mi azoknak a tojását és húsát esszük az a legtermészetesebb

Majd a húsevő állatokat is világosítsátok már fel hogy rossz úton járnak

2018. márc. 2. 19:16
 49/119 anonim ***** válasza:
100%

Mi a szar közünk van nekünk bármelyik ragadozó állathoz is? :D Ez már kb tényleg ovis szint, "hátazoroszlánhústeszikezéénis". Ez ember nem ragadozó.

A laborhús nem génkezelt alapesetben. Ez 2 külön dimenzió. Látszik, hogy mekkora szakértője vagy a témának :DD

De ez meddő vita, alap dolgokat nem fogsz fel, inkonzisztens és nem releváns dolgokkal próbálsz érvelni.

Megmondtam már az elején: téged úgyse fog meghatni semmi, csak fújod a magadét.

2018. márc. 2. 19:28
 50/119 anonim ***** válasza:
0%

Bocsi, csak rákérdeznék, hogy nem vagy-e vallásos esetleg(?)

2018. márc. 2. 19:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!