Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mit gondoltok a vegán emberekről?

Mit gondoltok a vegán emberekről?

Figyelt kérdés
Jó, amit csinálnak vagy éppen ellenkezőleg, káros az egészségükre, illetve csak divatból nem esznek semmi állati eredetűt, majdnem hogy különcködnek?

2018. febr. 25. 15:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/119 anonim ***** válasza:
100%

47%-os: Pedig sajnos nem nagyon érted se a vegánság, se a mozgalom szavak jelentését:

Olyan nincsen egy mozgalomnál sem, hogy a témát "magukban tartjuk" és nem beszélünk róla senkinek. Ez passzivitás. Egyetlen hiteles mozgalomban szereplő ember sem passzív, mert annak nem lenne értelme. A táplálkozás hatással van a környezetre és annak élővilágára is, emiatt a legkevésbé sem magánügy.

Nem feltétlenül te vagy maradi, hanem a magyar társadalom nagy része, akik kb azt se tudják, hogy az egészet eszik -e vagy isszák.

Ha nem beszélünk róla, akkor nem is fogják megtudni.

2018. márc. 1. 20:12
 32/119 anonim ***** válasza:
14%
Azzal van bajom hogy ennek az egésznek nem kéne mozgalomnak lenni
2018. márc. 1. 22:06
 33/119 anonim ***** válasza:
14%
Nem kéne erőltetni mindenki eltudja dönteni hogy mit eszik és senkit nem kell lenézni
2018. márc. 1. 22:10
 34/119 anonim ***** válasza:
86%

Ismétlem: nem érted a lényeget.

A veganizmus a legkevésbé sem arról szól, hogy ki mit eszik, mivel ez egy állat és környezetvédelmi mozgalom..

2018. márc. 1. 22:41
 35/119 anonim ***** válasza:
14%
Igen tekinthetjük annak is de ettől eltekintve nem a legegészségesebb étkezési forma hiába állítják ezt páran feleslegesen magyarázom mert úgy se fogod fel ha neked ez jó csináld én máshogy védem az állatokat és a természetet
2018. márc. 1. 22:57
 36/119 anonim ***** válasza:
80%
LOL
2018. márc. 1. 23:02
 37/119 anonim ***** válasza:
14%
Ez egy értelmes hozzászólás volt gratulálok bár nem vártam többet
2018. márc. 2. 05:58
 38/119 anonim ***** válasza:
100%

A tiédnél még mindig értelmesebb :D

Na jó, ennyivel azért nem intézem el. Ha használnád az oldal keresőjét láthatnád, hogy sokszor kiveséztem már ezt a témát, és a legtöbb kérdésnél le van írva részletesen minden. Nincs sok kedvem ismételni magamat, főleg, hogy szerintem téged úgyse hatna meg semmi, mert a vegánságot mint fogalmat se ismered.

Inkább csak annyit kérdeznék:Hogyan "véded" a természetet?

2018. márc. 2. 09:27
 39/119 anonim ***** válasza:
26%

Úgy látom te is azok közé a vegánok közé tartozol akik lenézik és hülyének tartják azokat akik nem ezt az életformát képviselik

Minden nyáron megyek önkénteskedni állatvédő szervezetekhez és szemetszedesen se egyszer voltam de ezt még sorolhatnám

És igen eszek húst

Szerinted az ókorban miért folytatták a gyűjtögető életmódot ?

A hús és az állati eredetű termékek fontosak az emberi szervezetnek

Rengeteg tápérték van bennük

Nyilván nem tartom egeszsegtelennek a vegán életmódot de ha már valamit pótolni kell az nyilván fontos

De te túl elfogult vagy ezzel kapcsolatban hidd csak azt hogy neked van igazad és én vagyok a hülye tudatlan

2018. márc. 2. 11:08
 40/119 anonim ***** válasza:
70%

Az ókorban nagyon sokmindent csináltak amit már gondolom nem csinálsz, a szabadban ürítéstől a raboszolgaságon át sorolhatnék sok ezer példát. Gondolom azért nem csinálod őket mert már nem olyan időket élünk, megváltozott a társadalmi elfogadottságuk, törvények, szokások stb.

A húsevés is ugyanígy változóban van és ma már se nem szükséges se nem semleges döntés húst enni. Bőven van alternatíva és másoknak is ártasz vele ezért nem egyéni szabad döntésed, legalábbis nem sokáig.

2018. márc. 2. 14:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!