Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mit gondoltok a vegán emberekről?

Mit gondoltok a vegán emberekről?

Figyelt kérdés
Jó, amit csinálnak vagy éppen ellenkezőleg, káros az egészségükre, illetve csak divatból nem esznek semmi állati eredetűt, majdnem hogy különcködnek?

2018. febr. 25. 15:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/119 anonim ***** válasza:
23%
Én úgy vagyok a vegánokkal mint a vallással csináljak nyugodtan csak csendben nem kell ráeröltetni senkire
2018. febr. 26. 20:06
 22/119 anonim ***** válasza:
100%

A vallást is erőltetik. Pl "Magyarország keresztény ország".

Ahol 43% vallás nélkülinek vallja magát...

2018. febr. 28. 07:43
 23/119 anonim ***** válasza:
100%

Ha normális országban teszik fel ezt a kérdést, gyakorlatilag csak pozitív válaszok érkeznének, mert a mozgalom megítélése jó, mind szakmai mind a társadalmi szemmel.

A magyar társadalom (de a román is nagyon hasonló) egy tragédia, a többség kb le van ragadva az ötvenes-hatvanas évek kádárista szemléletén.

Persze van ellenpélda a magyar társadalomban is, de a többség azt se tudja mit jelent az, hogy vegán, csak annyit tud, hogy ebben az országban valami gáz, kigúnyolandó dolog.

2018. febr. 28. 10:31
 24/119 anonim ***** válasza:
100%

" Én úgy vagyok a vegánokkal mint a vallással csináljak nyugodtan csak csendben nem kell ráeröltetni senkire"

No, ez a hozzászólás tökéletesen reprezentálja amit az előbb írtam :D

2018. febr. 28. 10:32
 25/119 anonim ***** válasza:
64%
Semmit, illetve lenyűgöz ez a fajta kitartás és elhatározás. Én az élet más területén nyűgözöm le az embereket.
2018. febr. 28. 16:18
 26/119 anonim ***** válasza:
17%

De nagyon jól tudom hogy mi az a vegán

De nem értek vele egyet ettől még nem vagyok hülye se maradi

És még mindig kitartok amellett hogy ha nem erőltetik rám semmi bajom nincs vele az ő életük

De egyik oldalnak se kéne okoskodni

És még azt is hozzá tenném hogy úgy is lehet egészségesen étkezni ha nem vagy vegán

2018. febr. 28. 20:17
 27/119 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: még ha igaz is lenne hogy lehet nem vegánként is olyan egészségesen étkezni mint egy jól megtervezett vegán étrenddel, akkor sem változtat azon hogy a vegán étrendű ember ökolábnyoma TIZEDE a nem vegánénak. Egyszerűen felelőtlen és önző dolog a mai világban mindenevőnek lenni csak azért mert azt a kaját szoktad meg vagy az ízlik jobban.
2018. febr. 28. 20:50
 28/119 anonim ***** válasza:
12%
Az ökolábnyom tényleg tragédia. Mindig elszomorít, mikor a túlnépesedésről szűkölnek, holott a mostani emberiség többszöröse vidáman élhetne bőségben a Földön, amennyiben ezen változtatnánk. És ennek a kulcsa valóban a nagyüzemi állattartás visszaszorítása. Az ideális az lenne ahogy a régiek éltek. Hétköznap nem nagyon, vasárnak került csak hús az asztalra. És ebben a mennyiségben a hús minősége is tökéletes lehetne, nem hormonokkal nagyra puffasztott, gyógyszerezett húst ennénk.
2018. febr. 28. 21:02
 29/119 anonim ***** válasza:
0%

Abban biztos igazam van attól még hogy valaki nem vegán nem egészségtelen

Viszont nem fogom megvonni a szervezetemtől azokat a dolgokat amik fontosak és egészségesek számára

Hiába lehet pótolni az nem 100%-ban ugyan az

2018. febr. 28. 22:10
 30/119 anonim ***** válasza:
19%
A vegán kajákon se mindig olyan leírás van ami igaz nem kell mindent elhinnetek
2018. febr. 28. 22:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!