Vegák/vegánok ti ennétek mesterségesen növesztett húst?
Én nem ennék, de így már nem lenne probléma, ha mások igen.
Laborhús már terjed, mert már a nagy cégek is felismerték, hogy az állattenyésztés fenntarthatatlan.
En nem leszek alszent: igen, ennem, ha nem kene szenvednie es meghalnia miatta egy allatnak. Ezzel nem azt akarom mondnai, hogy aki most nemet ir az csak hazudik, de nekem jol jonne a sok ertekes feherje, asvanyi anyagok, stb.
Szerettem az izet regen, de egy vagohid elegge elijesztett az evestol, mar 6 eve ra se nezek a husokra.
Néha ennék, de nagyon ritkán, nincs szükségem rá. Jókat eszem, a fehérjebevitelem pedig egy kicsit túl magas, hacsak nem ügyelek rá árgus szemmel...
De csak akkor ennék, ha megközelítené a legkiválóbb házi disznótorost vagy lazacot (az termesztetten is OK), különben nem, sokkal finomabbak a növények és a házi tojás.
Talán megkóstolnám egyszer, hogy mennyire sikerült hasonlóvá tenni az igazihoz.
Mondjuk, nem részletgazdagon emlékszem, hogy milyen is volt az íze, így lehet nem lenne semmi értelme a megállapításomnak, szóval az is lehet, hogy meg sem próbálnám, amúgy sem szerettem, ezért is hagytam abba a fogysztását anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!