Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért zavarja az embereket...

Miért zavarja az embereket ilyen borzasztóan, ha valaki vegán?

Figyelt kérdés

Nagyon durva, ami ezen az oldalon is folyik.... bárki feltesz egy vegánsággal kapcsolatos kérdést, tizen ugranak kéretlenül a torkának, hogy a vegánság hülye divathóbort, beteg lesz, győzködik, hogy az ember mindenevő, ésatöbi...még egy provokatív kérdés kapcsán csak-csak hagyján, de azoknál a kérdéseknél is, ahol a kédező szimplán kíváncsi valamire a vegánság gyakorlatával kapcsolatban.

És közben mindig megy a szövegelés, hogy a vegánok erőszakosak meg térítgetősek, na én speciel nem nem látom, hogy ők esnének neki a húsevéssel kapcsolatos kérdések alatt a húsevőknek...

2020. aug. 13. 14:04
 51/92 anonim ***** válasza:
19%
NEKEM a 100% HÚS az, amitöl bajom van, nem az egyebek!
2020. aug. 19. 07:59
 52/92 anonim ***** válasza:
78%
Elárulnád, hol és mennyiért árulnak olyan virslit?
2020. aug. 19. 12:45
 53/92 anonim ***** válasza:
0%
Nem érted, amit írok? NEKEM nem a virsli a probléma, hanem maga a hús - a normál csirke/disznó/marha/stb hús az, amitöl bajom van!
2020. aug. 19. 15:15
 54/92 anonim ***** válasza:
85%
Nyilván allergiás vagy rá, ahogy a kommentelő is, akibe belekötöttél. Csak azt nem értem, minek, mikor ő pont az ilyen helyzetekben levőkről írt. 🤷‍♀️
2020. aug. 19. 15:20
 55/92 anonim ***** válasza:
0%
53 nem érted... jó feladom.
2020. aug. 20. 00:43
 56/92 anonim ***** válasza:
76%
Itt te nem értesz egyedül semmit. Csak a kötekedés megy, de az nagyon.
2020. aug. 20. 09:41
 57/92 anonim ***** válasza:
100%
53-as, értem én. Mindenféle hústól bajod van. Hát akkor ne egyed. Gondolom, senki nem kényszerít rá.
2020. aug. 20. 13:16
 58/92 anonim ***** válasza:
100%
54 sosem fogja megérteni, mit írtam. Na, ő tipikusan AZ a vegán, akitől menekülünk! Szemellenzővel éli az èletét.
2020. aug. 21. 09:05
 59/92 anonim ***** válasza:
66%

58-as, neked meg mi bajod van?

Hogy le merészeltem írni, hogy az idióta 53-as pont egy olyan válaszolót cseszeget, aki ugyanúgy azért nem eszik húst, mert rosszul van tőle?

Azt meg honnan a pikulából szeded, hogy vegán vagyok? Elárulom, hogy nagyon nem, semmi nem áll tőlem távolabb, mint a pusztán zöldségen élés.

Szemellenződ max neked van. Vagy szövegértelmezési problémáid.

2020. aug. 21. 10:21
 60/92 anonim ***** válasza:
27%

Legtöbben nem értik a növényi táplálkozásnak a lényegét. Még maguk a vegánok se sokan. Ez elsősorban nem az állatok helyzetéről vagy lemészárlásáról kellene hogy szóljon. Aki csak ez miatt lett növényevő az tényleg csak divatból vagy empátiából hagyta abba a húsevést. De az az igazság, hogy ez nem a teljes történet. Rengeteg tanulmány bebizonyította, (közülük a legátfogóbb a Kína tanulmány) hogy az ember nem húsevő, és hosszú távon különféle betegségek fognak jelentkezni nála, hiába tudja megemészteni. Nem vagyunk borjúk, a tehén teje nem való nekünk. Ösztrogén hormonokat tartalmaz, ami nagy mennyiségben prosztatarákot idézhet elő a férfiaknál, a menopauza után lévő nőknél pedig mellrákot. A tejben lévő kazein pedig májrákot okoz. Avval érvelnek, hogy kell a tej kalcium pótlásra, közben pedig a kálciumot veszi el a csontokból ezzel csontritkulást idézve elő. A tojás valójában a szárnyasok menstruációja. Ugye milyen jól hangzik, és mi ezt esszük. A sárgájában lévő zsír és koleszterin arra szolgál, hogy 20 napig tápláljon egy embriót. Maga a hús szintén nem az emberi szervezetnek való. Nem olyan a fogazatunk, se a gyomrunk se a bélrendszerünk mint a ragadozóké. Itt egy összehasonlítás angolul

[link]

Az állati zsírok mind lerakódnak az erekben és később szívrohamokhoz és agyvérzésekhez vezet. A kapilláris ereket viszont teljesen eldugítja és ezért alakul ki a cukorbetegség, mert nem tudnak eljutni a cukrok ahova kell és a vérkeringésben marad. Az állati fehérjékkel pedig egyenesen kimutatták sokféle rákos daganat kialakulását. Amikor viszont kevesebb mennyiséget vittek be, ezek a rákos sejtek kezdtek eltünni. Növényi étrendel ki/be kapcsolgatták a rákos sejtek alakulását. Ez mind le van írva könyvekben. Aki nem hiszi járjon utánna. És akkor a legtöbbet feltett kérdés, hogy miért nem hallottuk ezekről ezidáig? Nagyon egyszerű a válasz. Nézzünk szét a világban. Mi körül forog minden? A pénz és a hatalom. Tudjátok ti hogy a hús, tojás, tejiparnak mennyi forog kockán, hogy ez ne tudódjon ki? Tönkremennének, milliárd dollárnyi bevételektől esnének el. Szerintetek ezt akarják, vagy hogy egészségesen táplálkozzunk? Persze hogy a pénzt. Milliókat költenek minden évben reklámokra, politikusokra hogy lobbizzanak mellettük, tudósokra, hogy a saját igazságukat bizonygassák és emellett még a médiában is ottvannak. Ne a tvből akarjuk megtudni az igazságot. Már óvodákban elkezdik az agymosást, játékokkal meg figurákkal befolyásolva a kisgyerekeket. De van egy nagyobb befolyással bíró üzlet mint a felsoroltak. Szerintem kitaláljátok mi az. A gyógyszeripar. Most őszintén, szerintetek nekik egészséges, a betegségekből kigyógyult emberek kellenek, vagy folyamatosan gyógyszert szedő de soha meg nem gyógyuló emberek? Nem kell nagy ész hogy kitaláljuk.

2020. aug. 23. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!