Mit esznek a vegák, ami helyettesíti a húst, ha nagyon kívánják, és mi a tapasztalat a vegan kajáról, illetve halat esztek, ha vega életmódot folytattok?
A hús SZERINTED rossz ízű :) Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy minden zöldség ízetlen, csak azért, mert egyszer ettem sótlanul is. 😬🤣 Azért egy jó marhapörit bármikor beverek nokival, ubisalival.
Még eszembe jutott a szejtán,mint húspótlék, de még nem kóstoltam, illetve van bacon ízesítés (ha jól tudom, "füst ízű" folyadék), és ehető, rizsből készült papírból ezzel lehet bacon szerűséget varázsolni.
Amúgy van, hogy nem kívánok húst enni, de tartalmas dologra vágyok, olyankor elég sokszor csinálok tojás vagy zöldborsó pörköltet. Mindkettő szuper, húsmentes kaja 😁
Aki húst kíván az ne legyen vegán.
A szervezet ,ha egészséges jelzi mi kell!
Biztosra akarsz menni csak olyat egyél lehetőleg nyersen ami nyersen is gusztudsosnak találsz!
A legtöbb húsutánzat elég rossz. Ami nekem eddig a legjobban bevált, az egy füstölt, csípős gabonakolbász. Más az állaga, de ízre szinte ugyanaz. A Burger King Rebel Whoppere is egész jó.
A tofu, szejtán és a többiek nekem eddig mind borzalmasak voltak.
Aki vega, az nem ehet halat (bár létezik olyan diéta, ahol ez belefér).
" A hús SZERINTED rossz ízű :) Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy minden zöldség ízetlen, csak azért, mert egyszer ettem sótlanul is. 😬🤣 Azért egy jó marhapörit bármikor beverek nokival, ubisalival. "
A husnak szar ize van nyersen, a fuszerek es a fozes/sutes teszi eheto, megkivanhato etelle, ezzel szemben egy gyumolcsot (vagy akar zoldseget is bar, itt mar nem dominal a magas cukor tartalom, igy kevesbe izgul ra az ember agya) ha megpillantasz, akkor valoszinuleg egybol elakarod fogyasztani nyersen, mivel valojaban az a te eteled, a hust a tigriseknek talaltak ki (o valoban raizgul a husra, mikor meglatja a gazellat, ellentetben veled a tescoban, vagy ha vedekeznel esetleg, hogy farmod van, nem hiszem, hogy a csirkeolban megkivanod a hust es osszefut a nyal a szadban), szoval a husban a fuszer gerjeszti az etvagyat (ha ezzel nem tudsz megbirkozni akkor, [link] nyers hust meg csak pszichopatak esznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!