Miért zavarja az embereket ilyen borzasztóan, ha valaki vegán?
Nagyon durva, ami ezen az oldalon is folyik.... bárki feltesz egy vegánsággal kapcsolatos kérdést, tizen ugranak kéretlenül a torkának, hogy a vegánság hülye divathóbort, beteg lesz, győzködik, hogy az ember mindenevő, ésatöbi...még egy provokatív kérdés kapcsán csak-csak hagyján, de azoknál a kérdéseknél is, ahol a kédező szimplán kíváncsi valamire a vegánság gyakorlatával kapcsolatban.
És közben mindig megy a szövegelés, hogy a vegánok erőszakosak meg térítgetősek, na én speciel nem nem látom, hogy ők esnének neki a húsevéssel kapcsolatos kérdések alatt a húsevőknek...
Tej, tejtermék azóta része a mindennapi étrendnek, amióta az ember szarvasmarhát tenyészt. És az már befog több mint ezer évet. Riskát naponta fejni kellett, a tej túl sok volt, így az állattenyésztő társadalmak megtanulták a sajt, yoghurt, vaj, és sok más tejtermék készítését, ami táplálék volt.
Mióta van hűtőszekrény a háztartásokban? Hát kérlek, én 65 éves vagyok. Gyerekkoromban azzal kezdődött a nap, hogy anyám felfőzte a tejet, amit faluról hoztak. Abból lett a reggeli, minden nap. A gyerekeknek kakaó, a felnőtteknek tejes kávé. Vajas kenyérrel.
A maradék elállt a pincében. Vagy lett belőle aludt tej.
Nagyanyám családjának meg főleg része volt a mindennapjaiknak a tej, vaj, tejföl, sajt, mert nekik teheneik is voltak.
Nem igazán érdekel, mit eszik a gorilla, neki nem kell az asztalra tenni 2-3 fogásos ebédet.
Akit nem érdekel hogy mit eszik a gorilla, az nyilván ne is hozza fel érvként hogy ez vagy az a táplálék "természetes" meg "mindig is ette az ember".
¯\_(ツ)_/¯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!