Miért zavarja az embereket ilyen borzasztóan, ha valaki
vegán?
Figyelt kérdés
Nagyon durva, ami ezen az oldalon is folyik.... bárki feltesz egy vegánsággal kapcsolatos kérdést, tizen ugranak kéretlenül a torkának, hogy a vegánság hülye divathóbort, beteg lesz, győzködik, hogy az ember mindenevő, ésatöbi...még egy provokatív kérdés kapcsán csak-csak hagyján, de azoknál a kérdéseknél is, ahol a kédező szimplán kíváncsi valamire a vegánság gyakorlatával kapcsolatban.
És közben mindig megy a szövegelés, hogy a vegánok erőszakosak meg térítgetősek, na én speciel nem nem látom, hogy ők esnének neki a húsevéssel kapcsolatos kérdések alatt a húsevőknek...
Sokan luxury diétaként élik meg, sznob jógával kiegészítve. De vegán madár tejet csinálnak 4 tojással :) Ez is már csak egy divat és sznob életforma, kirakata az instagram és egyéb közösségi platformok. A vegánok 70 százaléka csak a saját kinézete miatt próbálja betartani ezt az "étrendet", neem azért mert annyira sajnálná a haszon állatainkat. "vegán husgolyó" "vegán hamburger" próbálják pótolni a hús izét, azért csak ízlik, nem? "rizs tej, ilyen tej, olyan tej" meg az édes atya úr isten. Mindenki egyeb azt amit akar, ha valaki nem reklámozza, biztos nem kötnek bele, ha meg házhoz megy pofonért, ne sirjon. Ez a kérdés is csak feszko generálás
2020. aug. 13. 14:46
12/92 anonim válasza:
Hála az égnek a "vegán hamburgernek" nincs húsíze, én pont ezért szoktam át ezekre az igaziról. A rizstejre szintén, gyűlölöm a tehéntejet.
Mi ezekkel a gond? Szerintem tök jó hogy vannak ilyenek.
2020. aug. 13. 14:48
13/92 anonim válasza:
8-as
Figyeld csak, hogy nyomkodják rám a pirosat, válasz meg szokás szerint nincs. :DDD Dedó.
(3.)
2020. aug. 13. 14:52
14/92 anonim válasza:
Az elején említettem meg a gondot. A vegán embereknek az a része, aki folyamatosan késztetést érez rá hogy hirdesse hogy vegán, feltűnési viszketeg, és ettől érzi magát különlegesnek. Köszönhető ez a közösségi média trendjeinek javarészt. Ha ő is úgy kezelné hogy tök normális ez, és semmu extra nincs abban hogy ő a vegán,szerintem senkinek fel se tűnne. Nem hinném hogy egy vegánburgert kér valaki egy hambizóban és üvöltenek vele 10en hogy miért.
2020. aug. 13. 14:56
15/92 anonim válasza:
Pedig ehhez még csak vegánnak se kell lenni, kaptam én már gyalázást ismerősöktől hogy "elmebeteg vegán" vagyok amiért pl rántott sajtos(!) hamburgert ettem normál helyett, vagy amiért nem kértem szalámit a szendvicsembe... :D
2020. aug. 13. 15:08
16/92 anonim válasza:
Akkor az utolsó mondatot a végéről szedd le, és a lényegen akkor sem fog változtatni. Előtte még irtam kb 3-4 mondatot, de ti mindig csak 1-1 kiragadott példa mondatba tudtok belekötni. Szerintem ez a kérdés pont a mondanivalód ellentétjére világít rá, ti vegánok hepciáskodtok megint, akinek meg más a véleménye, az meg le van pontozva. Ide gyűltök panaszkodni, de ti nem akartok ezzel "felvágni, kitűnni, vitát szítani" :)
2020. aug. 13. 15:26
17/92 anonim válasza:
Felrovod nekem, hogy nem olvasom el az egész kommented, ezután vegánnak nevezel mikor leírtam hogx nem vagyok az. Oké. :D
Amúgy ennyi erővel mi mindenevők hirdetjük a legjobban hogy mindenevők vagyunk, mindenhol kirakodva az áru tej hús, posztolják sokan a fotókat a hamburgerről szalámis pizzáról, rántott húsról. FeLvÁgÁs!!
2020. aug. 13. 15:30
18/92 anonim válasza:
Nem azon kellene vitatkozni, hogy mi van a húsban, ami másban nincs. Azt kellene tudni, hogy az ember fogazata és emésztőrendszere NEM növényevő, nem vagyunk kérődzők, mint a tehén vagy a birka. Ezért nem egészséges a vegánság. Ettől függetlenül, mindenki azt egyen, amit akar.
2020. aug. 13. 15:34
19/92 anonim válasza:
Te meg tanulj meg szöveget értelmezni, hol írtam hogy te vegán lennél? Azért mert az írtam ti? Honnan tudjam hogy most a 2 kommentem közt ugyanaz az a személy válaszolt, vagy 1 és ugyanaz? "ti vegánok" nem látom hogy rád vonatkoztattam volna bárhol is vagy irtam volna hogy bele vonatkozol. És az üzletekben szerintem a vegán termékek pontosan ugyanúgy ki vannak téve a polcra, mint minden más hús és tejtermék, vagy szóljon akinek a pult alól kell kérni, vagy dílertől veszi.
2020. aug. 13. 15:35
20/92 anonim válasza:
Senkit nem a vegánság (vegánok) zavar, hanem az agresszív propagandájuk, és mindenki más legyilkososzása...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!