Miért zavarja az embereket ilyen borzasztóan, ha valaki vegán?
Nagyon durva, ami ezen az oldalon is folyik.... bárki feltesz egy vegánsággal kapcsolatos kérdést, tizen ugranak kéretlenül a torkának, hogy a vegánság hülye divathóbort, beteg lesz, győzködik, hogy az ember mindenevő, ésatöbi...még egy provokatív kérdés kapcsán csak-csak hagyján, de azoknál a kérdéseknél is, ahol a kédező szimplán kíváncsi valamire a vegánság gyakorlatával kapcsolatban.
És közben mindig megy a szövegelés, hogy a vegánok erőszakosak meg térítgetősek, na én speciel nem nem látom, hogy ők esnének neki a húsevéssel kapcsolatos kérdések alatt a húsevőknek...
Értelmezd a kérdést akkor, mert most pont nem azokról az esetekről van szó, mint amiről írsz.
Mondjuk jelen esetben például arról beszéltem, hogy itt mindenk vegán kérdés alatt nekiállnak osztani a vegánokat, nem arról, mikor egy vegán cseszegeti a húsevőt, hisz ilyen is van nyilván.
De itt mégis azt látni, hogy ahelyett, hogy túllépnének a számukra érdektelen(?) kérdésen, mindig nekiugranak a vegánok torkának. Nekem ebből az jön le, hogy ők sem különbek egy fokkal sem.
Az ilyen nem is vegán, csak random idióta. Szerencsére nem ezek vannak többségben.
Pl. a cruelty free kozmetikumokra való átállás kéne hogy legyen a nulladik lépés szerintem, sokkal egyszerűbb és nem olyan ellentmondásos mint a táplálkozás terén váltani....
Ja egyébként a kérdést ennyi erővel a másik oldal is feltehetné.
Pár napja volt egy, ahol anyuka lánya hirtelen vegán lett, győzködni kezdett, mire a kommentek 90%-a feketén-fehéren leírta, hogy az, hogy vegán lett, a saját dolga, a térítés a felháborító. Mire jött egy (vagy több, nem tudom) habzó szájú nyomorék, aki elkezdett bőszen okádni mindenkit, hogy mocskos állatkínzó meg BIZTOSAN kevésbé egészséges, mert “húsevő” (jelzem, az átlagos ember nem CSAK húst eszik, mivel az valóban káros) meg bla bla bla. Ez talán normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!