Ételek, italok - Gyakori kérdések
Miért van a "mű kajákban" sokkal több só? És miért nem érezni az ízén? Hogy, hogy nem lesz tőle sós?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
3
Hogy lehet olyan tartármártást készíteni mint az éttermekben? És lyoni hagymát? Nekem a hagyma mindig csupa olaj, nem olyan száraz. Ti hogy szoktátok?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
3
A habcsók a sütőben gyönyörű magas volt, de mikor kivettem összeesett. Miért? Kérek segítséget és receptet.
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!