Megszoktad enni a csirke/pulyka/sertés bőrét pl. pörköltben?
Figyelt kérdés
Vagy akármilyen állatnak a bőrét bármilyen ételben.2009. márc. 22. 20:59
1/21 anonim válasza:
Nem szoktam, mert nem szeretem.
4/21 anonim válasza:
Én csak a csirkéét, ha nagyon ropogósra van sütve. Meg a libatepertőt.
5/21 anonim válasza:
A csirkéét megeszem a pörköltben, meg a sült csirkéét is, de a túl vastag vagy túl zsíros bőrt nem szeretem. Valamelyik fajta szalonnabőr bablevesbe belefőzve is finom.
6/21 anonim válasza:
Nem is teszem bele, illetve külön, és kidobom. Nem tetszik a családnak. Ropogósra sütve jó.
7/21 anonim válasza:
A csirkét igen, de csak ha vékony a bőre és nem zsíros.
8/21 anonim válasza:
a szárnyasokét igen a disznóét csak kisütve tepertőnek,nállunk az egész család szereti
9/21 anonim válasza:
Ha nem fogyózom, a csirkéét igen, a disznóét ritkán (ha nagyon piros és ropogós, nem lehet neki ellenálni), a pulyka bőrétől undorodom. Egyébként nagyanyám, amikor tyúkot vág, annak szívesen megeszem a vérét, a benne lévő tojáskezdeményeket stb., nagyon finom!
10/21 anonim válasza:
A csirkecombét csak és szigorúan, ha sütve van ropogósra. Minden más lehetőség kizárva.
Disznónál imádom a körömpörköltet és a bőrös csülköt, márpedig az a bőre, de ha jól el van készítve isteni finom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!