Melyik bogyobol/novenybol fozott tea jo a felfazasra?
Valami piros asszem...
Nagyon megkoszonnem a segitseget!!!
En is asszem, de nem voltam biztos benne...Mar olyan elegem van belole, hogy minden evben legalabb egyszer felfazom, annak ellenere, hogy tenyleg mindent elkovetek a megelozesere :(
A gyogyszerek/antibiotikumok nagyreszere allergias vagyok, ugyhogy mar csak a gyogynovenyekben hiszek...
Mindenesetre koszi :D
Hat koszonom nektek, csak hat nem Mo.n elek, de megnezem hatha itt is be lehet szerezni!
Megegyszer koszi :) es neked pedig jobbulast!
Szia!
Kimondottan nőgyógyászati problémákra (pl.:felfázás) a cickafark ami jó. Ezt teaként, de ülőfürdőként is javasolt.
Ami fontos, felfázás esetén arra kell ügyelni, hogy a hólyag sohase pangjon, igyál folyamatosan. (Ezt a nőgyógyászom javasolta, amikor úgy fáztam fel, hogy 3 napon belül nem jutottam el hozzá.)
Ami még szóba jöhet a zsálya vagy a kamilla.
Jobbulást!
Jajj, nagyon rendesek vagytok am!!!Koszi mindenkinek!
Ha hazamegyek tuti felszerelkezem ezekbol, mert itt megdogolhetsz mire egy orvos rad nez! :S
Amugy a tozegafonya volt amire eredetileg gondoltam, de a tobbit is beszerzem!
Kossszi :D es sok felfazasmentes napot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!