Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik bogyobol/novenybol...

Melyik bogyobol/novenybol fozott tea jo a felfazasra?

Figyelt kérdés

Valami piros asszem...

Nagyon megkoszonnem a segitseget!!!

2009. márc. 22. 12:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Csipkebogyó? Magas a c-vitamin tartalma.
2009. márc. 22. 13:08
 2/7 A kérdező kommentje:

En is asszem, de nem voltam biztos benne...Mar olyan elegem van belole, hogy minden evben legalabb egyszer felfazom, annak ellenere, hogy tenyleg mindent elkovetek a megelozesere :(

A gyogyszerek/antibiotikumok nagyreszere allergias vagyok, ugyhogy mar csak a gyogynovenyekben hiszek...

Mindenesetre koszi :D

2009. márc. 22. 13:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben húgyuti felfázásod van, akkor a tőzegáfonya kapszulát javaslom és/vagy Grapefruitmag-kivonatot. Most voltam Urológusnál ő is ezeket mondta. De én oda havi szinten járok. Próbáld ki. A kapszulát, ptikában és gyógynövényboltban lehet kapni 3000 Ft körül van, a cseppet is lehet patikában de az semmit nem ér. Ökonetes ismerőstől vegyed ha van rá lehtősége.
2009. márc. 22. 14:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Hat koszonom nektek, csak hat nem Mo.n elek, de megnezem hatha itt is be lehet szerezni!

Megegyszer koszi :) es neked pedig jobbulast!

2009. márc. 22. 15:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az Ökonetes cuccot nem tudod beszerezni, de a tőzegáfonya kapszulát biztosan. Vagy esetleg nincs itthon rokonod aki ki tudná küldeni ezekekt neked? Amúgy köszi és neked is jobbulást.
2009. márc. 22. 16:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Kimondottan nőgyógyászati problémákra (pl.:felfázás) a cickafark ami jó. Ezt teaként, de ülőfürdőként is javasolt.

Ami fontos, felfázás esetén arra kell ügyelni, hogy a hólyag sohase pangjon, igyál folyamatosan. (Ezt a nőgyógyászom javasolta, amikor úgy fáztam fel, hogy 3 napon belül nem jutottam el hozzá.)

Ami még szóba jöhet a zsálya vagy a kamilla.

Jobbulást!

2009. márc. 22. 16:46
 7/7 A kérdező kommentje:

Jajj, nagyon rendesek vagytok am!!!Koszi mindenkinek!

Ha hazamegyek tuti felszerelkezem ezekbol, mert itt megdogolhetsz mire egy orvos rad nez! :S

Amugy a tozegafonya volt amire eredetileg gondoltam, de a tobbit is beszerzem!

Kossszi :D es sok felfazasmentes napot nektek!

2009. márc. 23. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!