Szűz érméből szeretnék valami igazi különlegességet. Van jó receptetek ami nem túl drága?
Figyelt kérdés
2009. márc. 22. 16:53
1/1 anonim válasza:
Az én kedvecem: Felvágom kis szeletekre, klopfolom, fűszerezem, mindkét oldalát megsütöm. Hasonló méretűre próbálom szeletelni a mozarellát, és a paradacsomot. Ezután egymás tetejére teszem, mint egy tornyot. husi, mozarella, paradicsom, husi, mozarella paradicsom. A sajtra akár egy levél bazsalikomot is tehetsz, vagy megszórhatod szárított bazsalikommal. Amikor már áll a "torony", szúrok bele egy hústűt hogy ne essen szét, majd kis időre sütőbe teszem, hogy a mozzarella megolvadjon. Nem annyira különleges, de nagyon látványos, és finom. Szinte bármiylen körettel tálalhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!