Milyen zoldsegeket lehet kirantani? Felsorolnatok parat?
Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 11:25
1/9 anonim válasza:
tök, patisszon, karfiol, burgonya, hagyma, gomba
2/9 anonim válasza:
tök, patiszon, karfiol, cukkini, zeller,
4/9 anonim válasza:
igaz zöldséget kérdeztél, a fentieken kívül más nem jut eszembe ugyan, de felséges a rántott almaszelet . és a sűrű palacsintatésztás meggy.
5/9 anonim válasza:
Karfiol, kelkáposzta ( ezt úgy szoktam, hogy egy kissebb fejet negyedekbe vágok és kicsit beleteszem forrásban lévő vízbe ) padlizsán, cukkoni, töltött krumpli, gomba, hagyma/zöldpaprikakarika
6/9 anonim válasza:
Valamely népeknél van rántott zöldborsó is. :)
(de tényleg)
Mi is szoktunk ilyen ún. zsákbamacskát csinálni. Mindenféle zöldség Répától a brokkoliig)meg pár féle husi hasonlóra darabolva és kirántva. Érdekes.
7/9 anonim válasza:
A rántott karalábéis nagyon finom.A többit felsorolták.
8/9 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat. van koztuk par ujdonsag, amit ki is fogok probalni.
2009. márc. 23. 22:29
9/9 tade válasza:
En szoktam rantott paprikat is csinalni, nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!