Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért örülnek ennek a hülye...

Miért örülnek ennek a hülye hónak annyira az emberek?

Figyelt kérdés

Sokka szebb a virágzó, színekben pompázó táj tavasszal, mikor zöldell a rét és virágzik a sok gyümölcsfa. Emlékszem 38 éve 1987-ben mennyire szidták és utálták azokat a napokat amikor elzárt a hóvihar mindent a külvilágtól. 100 km/h szél fújt sokszor és méteres torlaszokat emelt. A régi ikarus buszokat majdnem eltemette amik elakadtak falvak között. Pokol volt, nekem máig nagyon rossz emlék, mert majdnem halálra fagytunk a kietlenben. Mire a segítség megjött, már nem éreztem a végtagjaimat, kihűltünk sokan, mivel az orkán erejű szél miatt a -13 fok -25 foknak érződött és átfújt a kabátunkon is.

Most ugyan nincs kritikus hóhelyzet de ahogy esni kezdett ez a hülye hó annyira örülnek, hogy ezzel van tele az internet, hogy bedurvult a tél, mekkora havazás van, aztán épphogy 1 napig ha megmarad általában.

Én nem csak 1987 miatt utálom a telet és a havat, hanem alapból belém égett sok régi tél amikor rengeteg bajt okozott a havazás és az emberek inkább szidták, mintsem olvadozzanak tőle, mint most. Nem értem miért változtak így meg az emberek, nagyon más a világ. Sokszor a szarnak örülnek és ez igaz a politikára is, amit ebbe a kérdésbe nem keverek bele, tudjuk jól mi kell a magyar embernek. Tisztelet a kivételnek persze.

jan. 15. 09:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 A kérdező kommentje:

Emberek, nem írok ki a gyakorikérdésekre nyáron semmit, mert itt se vagyok. Élvezem a hőséget, ha otthon lehetek és nem dolgozom, kint ülök a kertben a napon. Most mondhatom, hogy kérdezd meg a szomszédom, aki ámokfutónak tart mikor gyomlálok a 40 fokos tűző napon. Bizonygatni nem fogom, imádom a kánikulát és nem erre irányult a kérdés és nem otrombán álltam bele másokba. Leírtam az ellenvéleményem betegezés nélkül, amit egyeseknek nem sikerült.

A hidegteápiát pedig meghagyom annak, akinek bejön. Maradok mint írtam a hőségterápiánál, nekem az nyerő. :)

jan. 16. 10:49
 62/88 anonim ***** válasza:
62%

61# "Emberek, nem írok ki a gyakorikérdésekre nyáron semmit, mert itt se vagyok.."

Nem, a francokat nem.. Ismerem a fajtádat, nagyon jól ismerem ezt az embertípust. Az örök panaszkodó, nyafogó, nyávogó. A mártír, az áldozat, a kákán is csomót típus. A teféléket élőben is rohadtul nehezen viselem. És te kezdtél el kötekedni a válaszolókkal, nem szép, sőt durva stílusban, olvasd vissza magad. Te idiótázol itt mindenkit.

jan. 16. 11:16
 63/88 anonim ***** válasza:
65%

61# "Leírtam az ellenvéleményem betegezés nélkül."

Jah, te csak szimplán leostobáztál mindenkit a 33-as kommentedben, olvasd vissza magad.

jan. 16. 11:23
 64/88 A kérdező kommentje:
62 egyáltalán nem ismersz látszik, de nem is kell, jobb is. Nyáron azért kihívlak szívesen egy versenyre ki bírja tovább a 40 fokban a tűző napon. Ki panaszkodik majd előbb. :)
jan. 16. 23:19
 65/88 A kérdező kommentje:
63: az ostoba annak szólt, aki rögtön betegezik és szidja az ellenvéleményt, miszerint a hideget kell szeretni és azt kell terápiába vetni. Még mit nem és mellesleg nem járok ide panaszkodni nyáron. Soha sem panaszkodtam a melegre még, nekem az a kedvenc időjárási eleme, mikor kánikula van.
jan. 16. 23:21
 66/88 A kérdező kommentje:
Örülök hogy a kérdésem ekkora vizet kavart, a sok haldokló télfanatikus most kiélheti szidkozódását, mert nincs hó és reméljük nem is lesz, mert a tél fele elmúlt és a február már manapság nem tél. Érzik a vesztüket.
jan. 16. 23:22
 67/88 anonim ***** válasza:
50%
Te bolond vagy kérdező...
jan. 17. 00:13
 68/88 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, pofa be. Van aki ezt szereti, van aki azt. Normális ember egyformán leszarja, hogy milyen évszak van jelenleg, mivel nem ez folyásolja be az életét. Tény, fel kell öltözni ilyenkor, de ez van. Ha a nyarat szereted, tedd úgy. De tényleg kezeltesd magad, mert neked nem csak a téllel van bajod, az is biztos.
jan. 17. 00:56
 69/88 anonim ***** válasza:
46%

"Leírtam az ellenvéleményem betegezés nélkül, amit egyeseknek nem sikerült."

Eleve felháborodva, provokálva és lekezelően kezdted az egészet. Idézem:

"Miért örülnek ennek a hülye hónak"

A hó nem hülye, legfeljebb csak az, aki ezt gondolja róla.

Ez az egész, amit ideírtál, csak a magad sirálma volt, nem egy értelmes, nyugodt hangvételű beszélgetés. És még te vagy felháborító, ha a fagyi visszanyalt, és veled szemben is ugyanazt a lekezelő stílust használják, mint, amit te használták már a kérdés kiírásakor.

Képtelen vagy elfogadni,hogy nem mindenki olyan, mint te. ELFOGADÁS szónak a jelentését ismered? Meg, hogy nem vagyunk egyformák? Most miért kellett itt hisztizned, hogy te utálod a havat? Ki nem szarja le? Egyéni szociális probléma.

Én meg a ködös, szeles, esős időt nem szeretem, mégse írok ki róla egy kérdést, amiben azokat alázom, akik meg szeretik.

Keress fel egy pszichológust, mert a múltban ért traumádat még mindig nem sikerült feldolgozni, hátha szakember segítségével már menni fog.

Hisz ez az egész kérdés, csak a te egyéni, múltbéli traumádból született meg.

"Emlékszem 38 éve 1987-ben mennyire szidták és utálták azokat a napokat amikor elzárt a hóvihar mindent a külvilágtól. 100 km/h szél fújt sokszor és méteres torlaszokat emelt. A régi ikarus buszokat majdnem eltemette amik elakadtak falvak között. Pokol volt, nekem máig nagyon rossz emlék, mert majdnem halálra fagytunk a kietlenben. Mire a segítség megjött, már nem éreztem a végtagjaimat, kihűltünk sokan, mivel az orkán erejű szél miatt a -13 fok -25 foknak érződött és átfújt a kabátunkon is."

jan. 17. 07:23
 70/88 anonim ***** válasza:
21%
A legújabb az, amin nagyon megdöbbenek, hogy kiteszi az időkép vagy bármely hasonló a FB-ra, hogy szürke borongós, borult idő várható és ennek többen őszintén örülnek. "Fincsi", "ne is süssön ki a nap márciusig", "végre" - stb. Na ez már a vég.
jan. 17. 10:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!