Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért örülnek ennek a hülye...

Miért örülnek ennek a hülye hónak annyira az emberek?

Figyelt kérdés

Sokka szebb a virágzó, színekben pompázó táj tavasszal, mikor zöldell a rét és virágzik a sok gyümölcsfa. Emlékszem 38 éve 1987-ben mennyire szidták és utálták azokat a napokat amikor elzárt a hóvihar mindent a külvilágtól. 100 km/h szél fújt sokszor és méteres torlaszokat emelt. A régi ikarus buszokat majdnem eltemette amik elakadtak falvak között. Pokol volt, nekem máig nagyon rossz emlék, mert majdnem halálra fagytunk a kietlenben. Mire a segítség megjött, már nem éreztem a végtagjaimat, kihűltünk sokan, mivel az orkán erejű szél miatt a -13 fok -25 foknak érződött és átfújt a kabátunkon is.

Most ugyan nincs kritikus hóhelyzet de ahogy esni kezdett ez a hülye hó annyira örülnek, hogy ezzel van tele az internet, hogy bedurvult a tél, mekkora havazás van, aztán épphogy 1 napig ha megmarad általában.

Én nem csak 1987 miatt utálom a telet és a havat, hanem alapból belém égett sok régi tél amikor rengeteg bajt okozott a havazás és az emberek inkább szidták, mintsem olvadozzanak tőle, mint most. Nem értem miért változtak így meg az emberek, nagyon más a világ. Sokszor a szarnak örülnek és ez igaz a politikára is, amit ebbe a kérdésbe nem keverek bele, tudjuk jól mi kell a magyar embernek. Tisztelet a kivételnek persze.

ma 09:31
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
50%

De miért kell, hogy "értelme" legyen? Ez csak sima véleménykifejezés. Elég kevés beszédtéma lenne emberek között, ha csak olyasmikről kommunikálnánk amire közvetlen, aktív ráhatásunk van.

ma 10:02
 22/58 A kérdező kommentje:
A hó növeli a kisugárzást, ha nincs hó és derült idő van éjszaka, sokkal hidegebb van .
ma 10:02
 23/58 A kérdező kommentje:
Vagyis úgy értem ha nincs felhő, de van hó és derült idő van.*
ma 10:03
 24/58 anonim ***** válasza:
0%

#17:

Ez az, hőbörögjél csak meg nyomogasd a piros x-edet, attól még nem lesz igazad. 😀

ma 10:03
 25/58 anonim ***** válasza:
40%
Azért van körülötte ekkora hűhó, mert egyre ritkább a havazás, és aki most gyerek/fiatal, annak már ez is nagy szó, nem tudják milyen volt régen a 1,5 méteres hó. Nekik ez is egy különlegesség, hogy havat láthatnak. Lassan eljutunk oda, hogy nálunk sem lesz hó soha, csak elbeszélésekből fogjuk tudni, milyen lehetett, meg esetleg képekről.
ma 10:04
 26/58 anonim ***** válasza:
20%
Közben pedig a hó szigetel.
ma 10:04
 27/58 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező, nagyon buta vagy.

" a hideg sem egészséges"

Tessék, hogy ma is tanulj valamit, mindenhova csak 1 példát írok:

Hidegterápia jótékony hatásai: [link]

Hideg víz jótékony hatásai: [link]

Wim Hof-módszer: [link]

Jégfürdőzés, jeges merülés jótékony hatásai: [link]

ma 10:07
 28/58 anonim ***** válasza:
62%

Jó neked. Párom csak lépésben tudott dolgozni menni, 2x annyi idő volt az út mint normál esetben. Máv-nál 20-40 perces késések vannak, szerencsére ma épp nem mentem dolgozni, de volt már hogy plusz egy órába telt az út. (És nem Ukrajnában élek, fogalmam sincs hogy ezt honnan szedted. Pest megye. Itt is vannak ám fák, amiknek le tud szakadni az ága a hó súlya alatt, rá a vezetékre. Tavaly volt több egész napos áramszünet is emiatt, például: [link] )

ma 10:09
 29/58 anonim ***** válasza:
51%

11-es: más meg a meleget nem birja, ez a 35-40 fok durva már. Nyáron is sokan vannak rosszul (nem csak télen, a hideg miatt), sőt szerintem még többen. Egész nyáron tiszta izzadt a hajam, mindenem. 15-25 fok között megfelelne nekem 😀

Nem tudom, miért kell parázni a hótól, 2 évente esik 2 centit.

azt hiszem 2 éve volt, hogy májusban még fűteni kellett, olyan rossz volt az idő, ennyit a virágzó fáidról.

ma 10:23
 30/58 anonim ***** válasza:
52%
Senkit nem érdekel, hogy te mit gondolsz. Mindenkinek lehet véleménye és nem kell, hogy egyezzen a tiéddel. Mások, pl kisgyerekek, akik most látnak először havat, hadd örüljenek neki.
ma 10:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!