Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért örülnek ennek a hülye...

Miért örülnek ennek a hülye hónak annyira az emberek?

Figyelt kérdés

Sokka szebb a virágzó, színekben pompázó táj tavasszal, mikor zöldell a rét és virágzik a sok gyümölcsfa. Emlékszem 38 éve 1987-ben mennyire szidták és utálták azokat a napokat amikor elzárt a hóvihar mindent a külvilágtól. 100 km/h szél fújt sokszor és méteres torlaszokat emelt. A régi ikarus buszokat majdnem eltemette amik elakadtak falvak között. Pokol volt, nekem máig nagyon rossz emlék, mert majdnem halálra fagytunk a kietlenben. Mire a segítség megjött, már nem éreztem a végtagjaimat, kihűltünk sokan, mivel az orkán erejű szél miatt a -13 fok -25 foknak érződött és átfújt a kabátunkon is.

Most ugyan nincs kritikus hóhelyzet de ahogy esni kezdett ez a hülye hó annyira örülnek, hogy ezzel van tele az internet, hogy bedurvult a tél, mekkora havazás van, aztán épphogy 1 napig ha megmarad általában.

Én nem csak 1987 miatt utálom a telet és a havat, hanem alapból belém égett sok régi tél amikor rengeteg bajt okozott a havazás és az emberek inkább szidták, mintsem olvadozzanak tőle, mint most. Nem értem miért változtak így meg az emberek, nagyon más a világ. Sokszor a szarnak örülnek és ez igaz a politikára is, amit ebbe a kérdésbe nem keverek bele, tudjuk jól mi kell a magyar embernek. Tisztelet a kivételnek persze.

ma 09:31
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
60%

Szép amikor havazik.

Igazából ennyi előnye van, cserébe csomó hátrány, én se értem miért imádják annyira sokan. :D

ma 09:36
 2/47 anonim ***** válasza:
82%
Én sem örülök annyira neki, mert én gyalog járok szinte mindenhova és úgy sokkal rosszabb, mint kocsiból, meg az ablakból figyelgetni a tájat.
ma 09:40
 3/47 Elérem a kilincset ***** válasza:
57%
Sosem értettem mi értelme van egy adott évszakban azzal érvelni, hogy bezzeg a másik évszak mennyire csodálatos...
ma 09:40
 4/47 Elérem a kilincset ***** válasza:
50%
Kérdezőnek ideje lenne meglátogatni egy jó pszichológust.
ma 09:41
 5/47 anonim ***** válasza:
55%

Most már szerintem azért is örülnek pluszba, mert egyre kevesebb a hó és a havas órák száma a klímaváltozás miatt. Már nagyon ritka a fehér karácsony és ugye, mi, ezen az éghajlati övön azon szocializálódtunk, hogy ha tél van, akkor havazik.

Minden évszaknak megvan a maga szépsége. Nekem a nyár a kedvenc évszakom. Igen, a meleg is jól bírom.

Kérdező, inkább fogadd el, hogy nem vagyunk egyformák. Azért, mert neked a tavasz jobban tetszik, az csak te vagy. De nem te vagy a világ közepe és nem mindenki olyan, mint te.

ma 09:41
 6/47 anonim ***** válasza:
64%

Mert egyre ritkább, ezért egyre nagyobb különlegesség.

Mellesleg tél van, nem tavasz, így nem releváns hogy a tavasz milyen.

ma 09:42
 7/47 anonim ***** válasza:
60%
Minden évszakban meg lehet látni a szépet. Ne ítélkezz mások felett, boldogabb életed lesz, kérdező.
ma 09:43
 8/47 anonim ***** válasza:
46%
Azért mert nem mindenki búvalbszott.
ma 09:45
 9/47 anonim ***** válasza:
48%

Nem “búvalbaszottság” kérdése az, hogy sokan szeretnének eljutni munkába, suliba, szeretnék ha lenne otthon áram, meg mondjuk nem élvezik hogy havazás után egy hétig sártenger van mindenhol… :D

ma 09:48
 10/47 Elérem a kilincset ***** válasza:
51%
Nyugodtan pontozzatok le, de ettől még picsogni azért hogy nyáron nyár van télen még tél semmi értelme. Tény, hogy ezért tart itt az ország, ahol 😉
ma 09:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!