Miért örülnek emberek ennek a hideg vacak időnek, amikor kőkemény fűtésszámlával jár? Vagy akik örülnek, azoknak a szülei fizetik a fűtést?
Nálunk csak az a pár fiatal örül aki otthon él és nem ők fizetik a fűtést.
Jellemzően ilyenekről beszélnek hogy olyan meleget csinálnak hogy kis gatyában alszanak.ablak néha nyitva.
Meg miért dideregni meg spórolni a fűtéssel nyomatni kell mert ez jár mindenkinek.
Tudod, ha pár hétig igazi kemény hideg van, akkor a földben elpusztul a kártevők nagy része.
Ha meg nincs ilyen, akkor nem pusztul el, és jövőre lerágja a termés nagy részét.
Ehhez mérten örülj te is.
Mert bármi jobb a nyári 30-40 foknál, és mert a mi éghajlatunkon ez a normális ilyenkor, nem az, ami a múlt télen volt.
Meg egyébként ízlések és pofonok. Én személy szerint azért is örülök, mert ilyenkor van esély a hóesésre. Még ha sajnos nem is túl sok.
"akkor a földben elpusztul a kártevők nagy része."
Legalábbis a közkeletű tévhit szerint.
Amúgy hl van hideg és vacak idő?
Egészen eddig teljesen enyhe, jó idő volt. Most is éppen hogy megüti a mínuszokat, de hát könyörgöm, november vége van...
Mert manapság menő depisnek lenni és ehhez az említett idő megfelelő.
Amúgy tényleg van szépség ebben az időszakban is, de elenyésző.
Én örülök a hideg időnek🥰, pedig elég fázós vagyok. Van egy nagyon meleg kabátom, igaz itt-ott megvartam, de szeretem. Praktikus, hogy zsebek vannak rajta. A maggassarkú csizmákért is odavagyok, meg úgy egyébként a téli kiegészítőkért. Jobban szeretem a hegyi programokat is, a strandon nézelődés számomra unalmas.
A fűtésszámla engem is zavar, de hozzám júniusban jönnek leolvasni, így ráérek akkor bosszankodni. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!