Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért örülnek emberek ennek a...

Miért örülnek emberek ennek a hideg vacak időnek, amikor kőkemény fűtésszámlával jár? Vagy akik örülnek, azoknak a szülei fizetik a fűtést?

Figyelt kérdés
2023. nov. 26. 22:40
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
77%
személy szerint azért örülök mert nem én fizetek a fűtésért, de mivel amúgy is csak elektromos fűtő paneleket használunk mindenhol a lakásban ezért nem olyan gázos a számla
2023. nov. 27. 00:19
 22/38 anonim ***** válasza:
97%

Há' milyen idő legyen télen?:D

Nem megoldás télen Afrikába és nyáron Szibériába küldeni az embereket. Az megoldás, ha mindneki olyan éghajlatra költözik, amit kedvel. Nem egy évszakra, hanem egész évre. A magyar éghajlat ilyen, akinek nem tetszik, nézza át az éghajlatokat és válasszon olyan helyet ami egész évben megfelel, nem csak fél évre.

Egyébként ritka jól sikerült ez a 2023 időjárás szempontjából, hozta a klasszikus időket. Még egy kiadós havazás ha befigyelne decemberben meg januárban, hát öröm lenne nézni.

Egyébként párom kisgyerekekkel foglalkozik, szokta tanítani az évszakokat meg a jellemzőit, de amúgy ki van rajta, hogy magyarázza a gyereknek, hogy télen hó van... de amúgy óvodás gyerekek van hogy nem láttak még havat, nem értik miről beszél:D Fehér karácsony, bmeg, az is cska a dalokban van.

Amúgy meg ja, retkes hideg van. Deee évszaknak megfelelő. Most pampogjak ezen? nyáron meg retkes meleg van. Hát Istenem:D

A fűtés-számla szerencsére nem okoz gondot.

2023. nov. 27. 01:17
 23/38 anonim ***** válasza:
9%

#22:

„ A magyar éghajlat ilyen, akinek nem tetszik, nézza át az éghajlatokat és válasszon olyan helyet ami egész évben megfelel, nem csak fél évre."

A költségeket pedig gondolom te állod majd :)

2023. nov. 27. 01:21
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

23, nyilván nem, de most van értelme annak, hogy panaszkodik valaki arról, ami itt tök normális, megszokott, ahogy kell lennie?

Mintha valaki azért panaszkodna, hogy reggel felkel, este meg lemegy a nap. Van értelme? Nincs. Ha ennyire zavarja, vagy keressen egy pszichológust aki segít neki feldolgozni, vagy kompenzáljon úgy, hogy olyan helyre megy ahol nincs a zavaró jelenség.

2023. nov. 27. 01:40
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem tud más témát hozni ide, és így legalább 5 percig foglalkoznak vele...
2023. nov. 27. 01:44
 26/38 anonim ***** válasza:
90%
még csak" 34 vagyok,de ûgy nőttem fel,hogy hónapokig a hóban tudtunk játszani,amit a gyerekeimnek nem tudok megadni,és engem nem nyugtat meg,hogy évek õta pólóban vagyunk még októberben is,november elején is pulóverbe. ha vėgig így lenne elęggé aggasztana,hogy mi lesz nyáron,hogy éljük túl pedig nem vagyok IQ bajnok.de így is 10-20 év múlva biztos még rosszabb lesz. annak örülök,hogy van mèg iható vizünk .
2023. nov. 27. 05:21
 27/38 anonim ***** válasza:
37%
1 éve egy családi összejövetelen 5 diplomás ember sem tudott rájönni a fútésszámla értelmezésére. Ezért kanak sokan h*ét.
2023. nov. 27. 05:28
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Annyira imádom,hogy ebben az országban ott tart az érzelmi intelligencia, hogy még azt sem képesek sokan felfogni, hogy valaki a nyarat szereti, valaki meg a telet... Tisztelet a kivételnek.
2023. nov. 27. 05:40
 29/38 anonim ***** válasza:
92%

Nem a fűtésszámlától függ a kedvenc évszakom.

Ahogy nem a legolcsóbb cipő a kedvencem a cipőim közül, nem szeretem jobban a főtt tojast a kocsonyánál, csak mert kevesebb gaz kell, hogy ellészüljön

2023. nov. 27. 06:25
 30/38 anonim ***** válasza:
82%
Olyan jo, lesz vagy 50 a villanyszamla.. de jobb mint az 50 fok
2023. nov. 27. 07:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!